Τα κατεψυγμένα προϊόντα για φούρνο, πίτες και πιτάκια με δυο λόγια, λύνουν πραγματικά τα χέρια, απλοποιώντας κατά πολύ τον χρόνο προετοιμασίας.

Μόνο που τις περισσότερες φορές η έτοιμη ζύμη στερείται αυτή τη σπιτική θαλπωρή που έχουν τα πράγματα που φτιάχνονται από το μηδέν και βγαίνουν με όρεξη από την κουζίνα μας.

Ακόμα κι εδώ υπάρχει ωστόσο τρόπος για να κρυφτεί το ετοιματζίδικο του πράγματος. Ο στόχος είναι η προσθήκη υλικών που θα δώσουν το κάτι παραπάνω στα φουρνίσματα.

Τα ξεπαγώνουμε λοιπόν, τα περνάμε μια καλή στρώση χτυπημένου αυγού και τα πασπαλίζουμε με ό,τι αγαπάμε, από μείγματα μπαχαρικών μέχρι σπόρους ή τυριά.

Κανόνας δεν υπάρχει εδώ, μπορείς να γίνεις όσο φειδωλός ή γενναιόδωρος θέλεις. Φτάνει όταν τα ψήσεις να ακολουθήσεις τις οδηγίες της συσκευασίας.
Κανείς δεν θα καταλάβει πως το σπανακοπιτάκι ήταν κατεψυγμένο…



Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *