Στην αποκάλυψη ότι κατά τη διάρκεια του τελευταίου της γάμου της έκανε σεξ μόνο μία φορά με τον σύζυγό της προχώρησε μια παρουσιάστρια με καταγωγή από τη Σουηδία που ζει και εργάζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η 51χρονη Ulrika Jonsson, ανακοίνωσε τον περασμένο Απρίλιο ότι με τον σύζυγό της αποφάσισαν να χωρίσουν, μετά από 11 χρόνια έγγαμου βίου. Όπως παραδέχεται στην Sun, είχε πειστεί ότι δεν πρόκειται ποτέ να ξανακάνει έρωτα και λίγο πριν κλείσει τα 50, ήταν πεπεισμένη ότι αυτός ο τομέας της ζωής της είχε κλείσει οριστικά.

«Πριν από δύο χρόνια, όταν πλησίαζαν τα 50α μου γενέθλια, θυμάμαι ότι σκεφτόμουν πως θα έπρεπε να αποδεχτώ το γεγονός ότι μπορεί να μην ξανάκανα ποτέ σεξ. Η τελευταία φορά που είχα κάνει έρωτα ήταν 4,5 χρόνια πριν. Και η προτελευταία, ακόμα τέσσερα χρόνια πίσω. Ζούσα σε έναν γάμο χωρίς σεξ για σχεδόν μια δεκαετία. Δεν ήταν φυσιολογικό. Το ένιωθα αφύσικο και σκεφτόμουν ότι ένα κομμάτι της ζωής μου έχει οριστικά τελειώσει».

Παρουσιάστρια έκανε σεξ μόνο μία φορά μέσα σε 8 χρόνια με τον σύζυγό της – Newsbeast

Η τηλεπαρουσιάστρια, εξηγεί στο άρθρο της ένιωθε μπερδεμένη και μη επιθυμητή στο γάμο της.

Παρά το γεγονός ότι τον είχε ρωτήσει επανειλημμένα ποιο πίστευε ήταν το πρόβλημα με τη σχέση τους, ποτέ δεν έλαβε κάποια απάντηση, κι έτσι η αιτία της σεξουαλικής απομάκρυνσής τους παραμένει ένα μυστήριο για την ίδια.

Η 51χονη παραδέχεται ότι στο ξεκίνημα της σχέσης τους είχαν χημεία στο κρεβάτι.  Τελικά, το ζευγάρι πήρε την απόφαση να χωρίσει πριν από μερικούς μήνες.Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.