«Καθηγητές – Εικαστικοί» στο ΚΜΣΤ

parousiaseis

Είκοσι εικαστικοί δημιουργοί απαρτίζουν το καλλιτεχνικό διδακτικό προσωπικό του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης σήμερα. Το έργο τους και η μετατροπή των βασικών συστατικών της τέχνης σε διδακτικό υλικό αποτελούν το δίπολο της προσωπικότητας του καθενός ενώ όλοι μαζί σχηματίζουν το προφίλ της Σχολής Καλών Τεχνών της Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Μιχάλης Εμιρλής στο Monroe

H φυσιογνωμία του γνωστή στο κοινό της πόλης και η φωνή του αγαπημένη μιας και μας έχει χαρίσει πολλές επιτυχίες.Αυτή τη φορά όμως ο Μιχάλης Εμιρλής πέρα από τα τραγούδια του και τις υπέροχες διασκευές κομματιών που ερμηνεύει έχει ετοιμάσει ένα πρόγραμα που δεν τον έχουμε συνηθίσει.

Διαβάστε Περισσότερα

«Καθρέφτες» στο Θέατρο Αυλαία

Έρχεται κάποτε η στιγμή που ο καθένας από εμάς πρέπει να κοιτάξει στον καθρέφτη του και να αντιμετωπίσει το είδωλό του. Πόσο έτοιμοι είμαστε όμως να το αντιμετωπίσουμε; Και τι γίνεται με τις σκιές των άλλων που θαμπώνουν την εικόνα;

Διαβάστε Περισσότερα

Skateboard art crimes στο Κέντρο Ιστορίας

parousiaseis

Η φετινή παρουσίαση της έκθεσης “Skateboard Art Crimes” είναι ιδιαίτερα σημαντική λόγο της ιδιαιτερότητας της και του επετειακού της χαρακτήρα μιας και συμπληρώνει 10 χρόνια παρουσίας στον χώρο της τέχνης, του αθλητισμού και το πολιτισμού (2005-2014).

Διαβάστε Περισσότερα