Στην Κέρκυρα βρέθηκε η Κάθριν Κέλι Λανγκ, η θρυλική Μπρουκ από την «Τόλμη και Γοητεία», όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς «8 λέξεις».

Η υποδοχή ήταν θερμή και ίδια, ενθουσιασμένη από την ομορφιά του νησιού και τους ανθρώπους του, δεν σταμάτησε να ανεβάζει στο Instagram φωτογραφίες.

Βίντεο από τους παραδοσιακούς χορούς της ηθοποιού ανέβασε στο Facebook ο ηθοποιός Κούλλης Νικολάου.

Η Κάθριν Κέλι Λανγκ ήρθε στην Αθήνα την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, καλεσμένη του Ανδρέα Γεωργίου για να πρωταγωνιστήσει στη σειρά «8 λέξεις» και φρόντισε να επισκεφτεί τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, χαρακτηρίζοντας «απίστευτη» την ιστορία του μνημείου.

Με χορούς και πανηγύρια υποδέχτηκε η Κέρκυρα την Μπρουκ από την «Τόλμη και Γοητεία»Με χορούς και πανηγύρια υποδέχτηκε η Κέρκυρα την Μπρουκ από την «Τόλμη και Γοητεία»

Με χορούς και πανηγύρια υποδέχτηκε η Κέρκυρα την Μπρουκ από την «Τόλμη και Γοητεία»

Με χορούς και πανηγύρια υποδέχτηκε η Κέρκυρα την Μπρουκ από την «Τόλμη και Γοητεία»Με χορούς και πανηγύρια υποδέχτηκε η Κέρκυρα την Μπρουκ από την «Τόλμη και Γοητεία»Με χορούς και πανηγύρια υποδέχτηκε η Κέρκυρα την Μπρουκ από την «Τόλμη και Γοητεία»Με χορούς και πανηγύρια υποδέχτηκε η Κέρκυρα την Μπρουκ από την «Τόλμη και Γοητεία»

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR



Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.