Τσικνοπέμπτη με τον Μάκη Παζαρτζή και τον Fausto

Τσικνο-Πέμπτη με ζωντανή μουσική από τον Fausto Bossini και στα decks o Μάκης Παζαρτζής. Ένα ξεσηκωτικό PARTY μασκέ που μας βγάζει για λίγο από την καθημερινότητα. Finger Food με σουβλάκια και πολλά άλλα θα συνοδέψουν το κέφι μας.

Διαβάστε Περισσότερα

«Η Ιστορία του Στρατιώτη» από το Kyklos Ensemble

Η Ιστορία του Στρατιώτη (1918) από το Kyklos Ensemble σε σύμπραξη με τη Θεατρική Ομάδα Ω2, αποτέλεσε μια μουσικοθεατρική επιτυχία της περασμένης σαιζόν. Προσέλκυσε εκατοντάδες θεατές στο Ωδείο Αθηνών, θεωρήθηκε από τον Τύπο ως το πιο επιτυχημένο ανέβασμα του έργου στη χώρα μας και έλαβε διθυραμβικές κριτικές τόσο για την ανάδειξη του μοντερνισμού της μουσικής όσο και για τις γεμάτες φαντασία, αμεσότητα και φρεσκάδα ερμηνείες της.

Διαβάστε Περισσότερα

Οι Asian Dub Foundation στο Principal

Πριν από 22 χρόνια η κολεκτίβα των Asian Dub Foundation έκανε τα πρώτα της βήματα – διόλου ταπεινά ή αθόρυβα – σε ένα κοινωνικό κέντρο του νοτιοανατολικού Λονδίνου, με μία σειρά από σεμινάρια μουσικής τεχνολογίας που απευθύνονταν σε νεαρούς Ασιάτες μετανάστες.

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Μιχάλης Εμιρλής στο Monroe

H φυσιογνωμία του γνωστή στο κοινό της πόλης και η φωνή του αγαπημένη μιας και μας έχει χαρίσει πολλές επιτυχίες.Αυτή τη φορά όμως ο Μιχάλης Εμιρλής πέρα από τα τραγούδια του και τις υπέροχες διασκευές κομματιών που ερμηνεύει έχει ετοιμάσει ένα πρόγραμα που δεν τον έχουμε συνηθίσει.

Διαβάστε Περισσότερα

Περισσότερα Άρθρα…