Αποκριάτικο gala «Το μαγεμένο Δάσος»

Ο Λάκης Γαβαλάς και οι ΘΕΡΜΑΪΔΕΣ μας προσκαλούν στο αποκριάτικο gala «Το μαγεμένο Δάσος». Φορέστε την μάσκα σας και ακολουθήστε το μονοπάτι που θα σας οδηγήσει στο Μαγεμένο Δάσος των Θερμαϊδων στο Bar Restaurant SHARK την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου στις 20:30.

Διαβάστε Περισσότερα

9η Διεθνής Έκθεση «Zootechnia»

LIFE in the CITY

Μεγάλο ενδιαφέρον από εκθέτες και εμπορικούς επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό καταγράφεται για την 9η Διεθνή Έκθεση «Zootechnia», που θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Ιανουαρίου έως την 1η Φεβρουαρίου του 2015 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Σίλας Σεραφείμ στο Θέατρο Εγνατία

Οι δύσκολοι καιροί αφθονούν σε αντίθεση με το χιούμορ.Το Burlesque το γνωστό stage της πόλης μας, αποφάσισε να πάρει δραστικά μέτρα. Προσκάλεσε λοιπόν το Σίλα Σεραφείμ να επαναλάβει τις sold-out ανοιξιάτικες εμφανίσεις του, με νέα παράσταση, αυτή τη φορά σε έναν πολύ μεγαλύτερο χώρο για να έχουμε επιτέλους περισσότερες θέσεις.

Διαβάστε Περισσότερα

Το Α.Π.Θ. στήνει ένα στάβλο στο κέντρο της πόλης

Όσοι επισκεφθούν το περίπτερο που έχει στηθεί στο πλαίσιο της παραπάνω δράσης, θα έχουν τη δυνατότητα να δουν, σε πραγματικές συνθήκες στάβλου, την εκτροφή γιδιών και γαϊδουριών και να συζητήσουν με τους ειδικούς για θέματα που σχετίζονται με το ζωικό υλικό, τις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό που χρειάζονται αντίστοιχες εκτροφές.

Διαβάστε Περισσότερα

«Είμαστε όλοι άστεγοι» : δράση ενίσχυσης των αστέγων

LIFE in the CITY

Οι παρέες της πόλης γράφουν ιστορία. Λέμε τέρμα στη χειρότερη μορφή βίας. Έλα στα ΒΑR : Cocktail Bar, La Doze, Art House gallery bar Thessaloniki, Urban Bar, Καντινα Τροπικανα, The Bar (Panic Button), Urania Bar, Rover Bar, COO Cafe|Bar. Και το κέρδος των ΒΑR θα δοθεί για την αγορά τροφίμων και ειδών ανάγκης για τους άστεγους της πόλης.

Διαβάστε Περισσότερα

Περισσότερα Άρθρα…