Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου θα ήταν τα 56α γενέθλια του Κρις Κορνέλ. Στις 28 Ιουλίου θα κυκλοφορήσει η νέα του βιογραφία από τον Κόρμπιν Ράιφ με τίτλο «Total F *cking Godhead – The Biography Of Chris Cornell».

Το βιβλίο των 384 σελίδων, όπως αναφέρει το ΑΠΕ, θα αφηγείται την άνοδο του Κορνέλ και των Soundgarden από την post-punk σκηνή της δεκαετίας του 1980 μέχρι και την κυριαρχία τους στην pop κουλτούρα της δεκαετίας του 1990 μαζί με τους Nirvanna, τους Pearl Jam και τους Alice In Chains.

Το βιβλίο εξετάζει επίσης τη δυναμική σόλο καριέρα του τραγουδιστή, αλλά και το χρόνο με τους Audioslave, ενώ παράλληλα εμβαθύνει και στη σκληρή μάχη που έδινε με τον εθισμό του στα ναρκωτικά.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο Variety ο Κόρμπιν Ράιφ είπε για το βιβλίο του: «Ήθελα να βεβαιωθώ ότι όταν οι άνθρωποι διαβάσουν το βιβλίο θα αποκομίσουν την πλήρη εικόνα για τον Κορνέλ».

Αν και ο Ράιφ δεν μπόρεσε να πάρει συνέντευξη από τον Κορνέλ ή τα επιζώντα μέλη του Soundgarden, πραγματοποίησε τεράστια έρευνα και δεκάδες συνεντεύξεις με ανθρώπους που υπήρξαν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του ροκ σταρ.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GRSource link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.