Cheesecake βύσσινο να το φας… στο ποτήρι – Newsbeast

Cheesecake βύσσινο να το φας… στο ποτήρι – Newsbeast

Υλικά για 6 άτομα 200 γραμ. μπισκότα της επιλογής σας 70 γραμ. βούτυρο λιωμένο (όχι καυτό) 150 γραμ. τυρί κρέμα 200 γραμ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά, χτυπημένη σε σαντιγί (όχι πάρα πολύ σφικτή) 1 βάζο σως βύσσινο για την επικάλυψη Εκτέλεση Θρυμματίζετε στο μπλέντερ τα μπισκότα μέχρι να γίνουν ψιλά κομματάκια όχι όμως τελείως σκόνη. […]

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σπιτικό παγωτό βανίλια με δύο μόνο υλικά – Newsbeast

Σπιτικό παγωτό βανίλια με δύο μόνο υλικά – Newsbeast

Υλικά 600 ml κρέμα γάλακτος 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα Εκτέλεση Ρίχνετε την κρέμα γάλακτος σε ένα γυάλινο μπολ και χτυπάτε με το μίξερ μέχρι να γίνει σαντιγί Αφού είναι έτοιμη, προσθέτετε το ζαχαρούχο και ανακατεύετε καλά με μία σπάτουλα μέχρι να ομογενοποιηθούν τα δύο αυτά υλικά Μόλις είναι έτοιμο το μείγμα, το ρίχνετε στο μπολ […]

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Φρυγανισμένο ψωμί με κρεμώδη μανιτάρια – Newsbeast

Φρυγανισμένο ψωμί με κρεμώδη μανιτάρια – Newsbeast

Υλικά 1 κ. σ. ελαιόλαδο 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 1 κ. γλ. πάπρινα 400 γρ. μανιτάρια κομμένα σε ροδέλες 1 κ. γλ. αλάτι 1/4 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος 3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 4 φέτες ψωμιού 4 αβγά ποσέ Εκτέλεση Σε ένα τηγάνι ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε μεσαία φωτιά. Προσθέστε το σκόρδο και την πάπρικα και […]

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δροσερή μους πεπόνι – Newsbeast

Δροσερή μους πεπόνι – Newsbeast

Υλικά 1/2 πεπόνι 1 1/2 κ. σ. ζάχαρη 2 φακελάκια ζελέ λεμόνι 1 φλ. τσαγιού καυτό νερό 1 φλ. τσαγιού γιαούρτι στραγγιστό Εκτέλεση Σε ένα μπολ αδειάστε τη σκόνη από το ζελέ λεμόνι, προσθέστε την ζάχαρη και το καυτό νερό και ανακατέψτε καλά μέχρι να διαλυθούν τα υλικά. Αφήστε στην άκρη να κρυώσει, όχι όμως […]

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αφράτο κέικ με φρέσκα βερίκοκα – Newsbeast

Αφράτο κέικ με φρέσκα βερίκοκα – Newsbeast

Υλικά 125 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου και 2 κ. σ. επιπλέον για το άλειμμα του ταψιού 1/3 φλ. τσαγιού ζάχαρη ψιλή κρυσταλλική 2 αυγά 1 1/4 φλ. τσαγιού θρυμματισμένη σε σκόνη αμυγδαλόψιχα 2 κ. σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, κοσκινισμένο φρέσκα βερίκοκα κομμένα στα 4 Εκτέλεση Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς στις […]

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Φιλέτο ψαριού με σως γιαουρτιού – Newsbeast

Φιλέτο ψαριού με σως γιαουρτιού – Newsbeast

Υλικά για 2 άτομα 2 φιλέτα ψάρι 150 γραμμάρια το καθένα 1 κ.σ. πάστα κάρυ (trandori) 1 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.γ. ζάχαρη άχνη 150 γραμμάρια γιαούρτι 1 μεγάλο αγγούρι 1 χούφτα ψιλοκομμένα φύλλα μέντας χυμό λάιμ και ξύσμα από μισό λάιμ 1-2 κουταλιές λάδι Εκτέλεση Ζεσταίνετε το τηγάνι σε μέτρια θερμοκρασία και ραντίζετε με λίγο […]

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ριγκατόνι με σος γκοργκοντζόλας – Newsbeast

Ριγκατόνι με σος γκοργκοντζόλας – Newsbeast

Υλικά 1 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος 200 γρ. ριγκατόνι 85 γρ. τυρί γκοργκοντζόλα 2 κ. σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό 2 κ. σ. τριμμένη παρμεζάνα 1/2 μήλο σε φέτες 1/4 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένα καρύδια Αλάτι Πιπέρι 1 πρέζα πιπέρι καγιέν Εκτέλεση Βράστε σε μία κατσαρόλα τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Τοποθετήστε μία κατσαρόλα σε […]

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τορτελίνια με γιαούρτι – Newsbeast

Τορτελίνια με γιαούρτι – Newsbeast

Υλικά για 2 άτομα ½ κιλό ζυμαρικά τορτελίνια ½ φλιτζάνι τσαγιού φρέσκο βούτυρο 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο 2 κεσεδάκια γιαούρτι 2 κουταλάκια του γλυκού πάπρικαμαϊντανό Εκτέλεση Βάζετε σε μια κατσαρόλα νερό μέχρι τη μέση και μια κουταλιά της σούπας κοφτή αλάτι και το αφήνετε να βράσει. Μόλις πάρει βράση, ρίχνετε τα τορτελίνια και ανακατεύετε. Τα […]

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Φριτάτα με μπέικον και τσένταρ – Newsbeast

Φριτάτα με μπέικον και τσένταρ – Newsbeast

Υλικά 5 φέτες μπέικον 6 αβγά 1 φλ. τσαγιού γάλα 2 κ. σ. βούτυρο 1/2 κ. γλ. αλάτι 1/4 κ. γλ. πιπέρι 1/4 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο κρεμμύδι 1 φλ. τσαγιού τσένταρ τριμμένο Εκτέλεση Προθερμάνετε το φούρνο στους 170 βαθμούς και βουτυρώστε ελαφρά ένα μικρό ταψί. Μαγειρέψτε το μπέικον σε μέτρια προς υψηλή φωτιά, περιστρέφοντας ώστε […]

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σπιτικό παγωτό για μετά το πασχαλινό τραπέζι – Newsbeast

Σπιτικό παγωτό για μετά το πασχαλινό τραπέζι – Newsbeast

Υλικά για 4 άτομα 100 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα 1 κονσέρβα ζαχαρούχο γάλα 1 κουταλάκι εσάνς βανίλιας 2 φλ. κρέμα γάλακτος Εκτέλεση Αρχικά κόβετε τη σοκολάτα σε μικρά κομμάτια. Τη βάζετε σε ένα μεγάλο πυρίμαχο μπολ και τη λιώνετε σε μπεν μαρί. Αποσύρετε το μπολ με τη σοκολάτα από το μπεν μαρί και ανακατεύετε μέσα το […]

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ