Φίλοι και φίλες του WordPress, χαίρετε,

τι θα λέγατε αυτήν την Πέμπτη να συζητήσουμε για το freelancing; Μαζί μας θα είναι ο Παναγιώτης Συνετός, με πολυετή εμπειρία στον χώρο. Και μπορούμε να τον ρωτήσουμε ό,τι θέλουμε αναφορικά με αυτή τη θεματολογία.

Λίγα λόγια από τον καλεσμένο μας:

Είμαι ο Παναγιώτης Συνετός, Senior WordPress Developer με 20 χρόνια εμπειρία. Σε αυτά τα χρόνια έχω ασχοληθεί με πολλές γλώσσες και τεχνολογίες (από ColdFusion έως Java και από Oracle έως SQL Server…) και έχω δουλέψει αρχικά ως employee σε κάποιες εταιρίες.

Τα τελευταία χρόνια (από το 2009) δουλεύω με το WP. Και από το 2011 είμαι freelancer, σχεδόν αποκλειστικά με το WordPress.

Αυτό το διάστημα είμαι Certified WordPress Expert στο Codeable.io (https://codeable.io/?ref=nOTk3) με 880+ ολοκληρωμένα projects και 5/5 αξιολογήσεις , καθώς και είμαι WordPress team leader / coach σε ομάδα του Beat (https://thebeat.co/gr/) . Στον ελεύθερό μου χρόνο, εξελίσω τα Javascript skills μου και μελετάω Frontify και Gatsby.

Συγκεντρώστε ερωτήσεις, απόψεις κι εμπειρίες αναφορικά με το τι σημαίνει τελικά να είσαι freelancer και ελάτε να τις συζητήσουμε παρέα! Όπως πάντα, το μόνο που χρειάζεται είναι να συντονιστείτε μαζί μας στο γνωστό Zoom.

Πληροφορίες:

Ημερομηνία και Ώρα: Πέμπτη, 14.05.2020, στις 19:00

Link: https://us02web.zoom.us/j/82678617661

Meeting ID: 826 7861 7661

Το κάθε online meetup μεταδίδεται και ζωντανά από το κανάλι YouTube της κοινότητας (https://www.youtube.com/channel/UCn2JrgFY9lHO85gGTAlfw0A) στα σχόλια του οποίου θα μπορεί κανείς να θέτει ερωτήματα στους συμμετέχοντες.

Θα χαρούμε να σας έχουμε και πάλι στην παρέα μας για μία ακόμη ενδιαφέρουσα συζήτηση.

Σε περίπτωση που χάσατε το προηγούμενο Online Meetup της Ελληνικής Κοινότητας του WordPress, μπορείτε να το παρακολουθήσετε μέσα από το κανάλι μας στο YouTube.

Σας περιμένουμε όλους,
Η ελληνική κοινότητα του WordPress

*** Links κοινότητας
– https://wpgreece.org
– https://el.wordpress.org/support/
– https://twitter.com/wpgreeceorg
– https://www.facebook.com/groups/WordPressGreekCommunity
– https://speakerdeck.com/wpgr
– https://www.youtube.com/channel/UCn2JrgFY9lHO85gGTAlfw0A

*** Κώδικας συμπεριφοράς
Η συμμετοχή σε ένα WordPress meetup διέπεται από τους κανόνες που περιγράφονται στον παρακάτω κώδικα συμπεριφοράς: https://wpgreece.org/%ce%ba%cf%8e%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%b1%cf%82-%cf%83%cf%85%ce%bc%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%ac%cf%82/.

Προσπαθεί με πολλά λόγια να μας πει να είμαστε όλοι καλοί ο ένας απέναντι στον άλλον. 🙂

Φωτεινή Βαβίτσα

Σχετικά ΆρθραSource link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.