Έπειτα από 12 χρόνια σχέσης, ο Γιάννης Μάρκου και η Τζούλια Νόβα αποφάσισαν να ρίξουν αυλαία στο δεσμό τους και να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Το πρωί της Δευτέρας, η Τζούλια Νόβα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» για τον χωρισμό αυτό τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Τόσα χρόνια του έλεγα τα παράπονά μου και δεν με άκουγε προφανώς…. Όταν ένας άνθρωπος τόσα χρόνια αργεί να κάνει πρόταση σε μια κοπέλα, όταν του λες ότι θέλω να κάνω οικογένεια και τον βλέπεις ότι είναι διστακτικός. Μπορεί να μου έλεγε “εγώ δεν πρόκειται να σε παντρευτώ έτσι όπως είσαι”».

Το μεσημέρι της ίδιας μέρας, ο Γιάννης Μάρκου έδωσε τη δική του απάντηση στα όσα είπε η Τζούλια Νόβα μέσω της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» του ΣΚΑΪ.

«Η αλήθεια είναι ότι ήταν μια σχέση που είχε ξεκινήσει με πολύ έρωτα. Κάθε άνθρωπος έχει τη δική του άποψη για τη ζωή. Ξέρω ότι συνήθως οι γυναίκες έχουν στο μυαλό τους τον γάμο και τα παιδιά. Εγώ είναι κάτι που το έχω κάνει, ξέρω πώς είναι. Έχω τρια παιδιά. Βέβαια όταν ταιριάζεις με έναν άνθρωπο, συνήθως καταλήγει κάπου. Στη συγκεκριμένη φάση, ήταν από δική της πρωτοβουλία, να καταλήξουμε στον γάμο. Εγώ δεν είχα φέρει αντίρρηση απλώς δεν είχα κάνει την πρόταση όπως την ήθελε, όπως την περιγράφει. Δεν έχω τέτοιο στυλ και δεν θα το έκανα για κανένα λόγο» ανέφερε αρχικά ο επιχειρηματίας.

Σε ερώτηση για τους καβγάδες που είχε το ζευγάρι, ο Γιάννης Μάρκου απάντησε: «Η Τζούλια λέει πράγματα τα οποία συνέβαιναν όταν τσακωνόμασταν και όταν τσακώνεσαι και είσαι σε ένταση λες πράγματα τα οποία μπορεί να είναι αλήθειες αλλά δεν είναι το 100% της αλήθειας. Τσακωνόμασταν γιατί είχαμε και οι δυο δίκιο, ο κάθε ένας το δικό του».

Πώς νιώθει μετά από ένα μήνα που τράβηξαν χωριστούς δρόμους; «Έχουμε πει να μείνουμε φίλοι και σέβομαι πάρα πολύ τη φιλία και θέλω να είμαι φίλος με την Τζούλια, δεν θέλω να είμαι εχθρός. Ευελπιστώ να πάει καλά σε ότι κάνει στη ζωή της».

Απαντώντας σε ερώτηση για τις φήμες ότι υπήρξε τρίτο άτομο το οποίο εισέβαλε στην σχέση τους είπε: «Δεν με ενοχλούσε η σχέση με τον άνθρωπο, με ενοχλούσε ότι προηγείτο ο άνθρωπος από μένα. Όταν έχεις μια σχέση, είσαι υποχρεωμένος να δηλώσεις στη σχέση σου αυτό που θες να κάνεις και να το συζητήσεις και αν συμφωνήσει η σχέση σου να το κάνεις. Δεν μπορείς να γυρνάς κατευθείαν, από τη μια μέρα στην άλλη και να κάνεις πράγματα και να αποβάλλεις τη σχέση σου απ’ έξω και να πεις “αν θέλεις ακολούθησε”».

Και πρόσθεσε: «Έχω μάθει να σέβομαι και να με σέβονται. Τις τελευταίες μέρες αισθάνθηκα ότι κάτι έσπασε και προτιμά την παρέα αυτή από μένα. Οπότε και αναγκάστηκα να την διώξω από το σπίτι. Αυτή έφυγε από τη σχέση, αλλά εγώ την έδιωξα από το σπίτι».

Τέλος, ο Γιάννης Μάρκου κατέληξε: «Όλα αυτά που έγιναν τα αισθάνθηκα λίγο σκληρά, όταν προδίδεις κάτι η προδοσία είναι τόσο βαριά που δεν συγχωρείται. Αισθάνομαι προδομένος 100%. Στην αρχή μου έλειπε αβάσταχτα. Τώρα που έχουν περάσει 20 μέρες είμαι πολύ καλύτερα».Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.