Ζώδια Μαρτίου 2014

ΙΧΘΥΕΣ
Ένας μήνας σαν όλους τους άλλους. Έτσι θα νιώθεις καθ’ όλη τη διάρκεια του Μαρτίου. Η ρουτίνα θα σου δείξει το πιο επιθετικό της πρόσωπο, όμως να ξέρεις πως μπορεί να σε βοηθήσει να επιτύχεις πράγματα. Η πρακτική σου πολλές φορές σε επιστρέφει στο ίδιο σημείο και μάλλον θα πρέπει να την επαναπροσδιορίσεις. Τυχερό σου νούμερο το 9.

ΚΡΙΟΣ
Η κατάσταση που θα επικρατήσει κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα θα είναι δύσκολη. Συζητήσεις, αντιρρήσεις και προβλήματα ζητούν μια ορθολογική αντιμετώπιση από εσένα, καθώς και επισταμένη προσπάθεια. Τα πράγματα όμως θα μπουν σε μια τάξη, εφόσον κινηθείς όπως πρέπει. Γνωρίζεις τι πρέπει να κάνεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Βρίσκεσαι σε εποχή όπου νιώθεις κούραση και θα ήθελες να αποστασιοποιηθείς από τη ζωή σου και τις σχέσεις σου. Ευνοούνται η συντροφική και ήρεμη ζωή ρουτίνας. Επαγγελματικά θα υπάρχει στασιμότητα, όμως θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις οικονομικές σου ανάγκες. Η τύχη θα είναι με το μέρος σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Προτιμάς να κάνεις νέες επαφές και γνωριμίες αυτόν το μήνα. Κάποιο δικό σου πρόσωπο, μάλλον φιλικό, θα σε βοηθήσει να βάλεις κάποιο μέτρο στα άτομα που θα μπουν στη ζωή σου. Βρίσκεσαι σε καλή φάση και διάθεση. Θέλει κοντρόλ η υπερ-κοινωνικότητά σου, για να μην νιώσεις αργότερα εκτεθειμένος/η. Τυχερό σου νούμερο το 7. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ένα συμβάν στα μέσα του μήνα θα σε ωθήσει σε έξτρα εργασία, κόπο και προσπάθεια. Η εποχή για εσένα ευνοεί την σταθερότητα και τη σοβαρότητα στην εργασία. Ο/η σύντροφός σου θα εκτιμήσει τις ικανότητές σου και τον χαρακτήρα σου για ακόμα μια φορά. Τυχερά σου νούμερα το 5, 8 και 13.

ΛΕΩΝ
Νιώθεις μια ηθική κατάπτωση και μια έλλειψη λόγου για να προσπαθήσεις στα επαγγελματικά σου. Κατά τη διάρκεια του μήνα όμως θα εντείνεις τις προσπάθειές σου στην εργασία σου επειδή θα νιώσεις πως καταρχήν το απολαμβάνεις. Ευνοείται η κοινωνικότητα και οι οικονομικές συναλλαγές. Τυχερό σου νούμερο το 6.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μια παλιά σου απόφαση, μάλλον αρνητική, θα επηρεάσει την ψυχολογία σου αυτό το διάστημα. Καλείσαι να δώσεις κάποιες εξηγήσεις στον ή στην σύντροφό σου στα μέσα του μήνα. Να ξέρεις πως τα περασμένα είναι περασμένα και δεν αλλάζουν. Θα νιώσεις πως πρέπει να κάνεις μια ανασκόπηση, ωστόσο δεν είναι ο καιρός για τέτοια. Τυχερό σου νούμερο το 9.

ΖΥΓΟΣ
Θα είναι ένας ευχάριστος μήνας για σένα. Οι προσπάθειες των προηγούμενων μηνών στα επαγγελματικά δίνουν απόδοση ή εάν είσαι άνεργος/η θα σου δοθεί δυνατότητα εργασίας. Η διάθεσή σου κορυφώνεται μετά τα μέσα του μήνα, όπου και θα συμβεί κάποιο ευχάριστο γεγονός στην οικογένεια σου. Τυχερά σου νούμερα το 2, 3 και 6.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα νιώσεις καλύτερα από πριν μετά από κάποια συζήτηση για ένα προσωπικό σου θέμα. Ο μήνας ευνοεί το φλερτ και την επικοινωνία με το άλλο φύλο ή τα φιλικά σου πρόσωπα. Ένα γεγονός μπορεί να σε βάλει σε σκέψεις, όμως η δυναμικότητά σου είναι στα ύψη και δεν θα επηρεαστείς αρνητικά. Τυχερό σου νούμερο το 10.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Θα νιώσεις τρυφερά με τον/την σύντροφό σου αυτό τον μήνα, πράγμα που ίσως δεν ήταν πολύ σύνηθες τελευταία. Επαγγελματικά σε περιμένουν εκκρεμότητες. Ο τρόπος για να φέρεις σε πέρας την αποστολή σου είναι καθαρά προσωπική σου απόφαση, μιας και είσαι ιδιαίτερα συγκροτημένος/η αυτό το διάστημα. Τυχερό σου νούμερο το 2.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Προβλήματα στην δουλειά ή και τον οικογενειακό σου κύκλο θα εμφανιστούν από την αρχή του μήνα. Φίλοι και γνωστοί σου θα είναι με το μέρος σου, εφόσον ζητήσεις τη βοήθειά τους ή την γνώμη τους. Η απόφαση για τα ζητήματά σου μπορεί να μην είναι μόνο προσωπική υπόθεση. Κάποιος φίλος θα σου σταθεί όπως παλιά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο μήνας ευνοεί τα ταξίδια και τις επαγγελματικές συνεννοήσεις. Εάν έχεις παιδιά, ίσως θα πρέπει να τους δώσεις περισσότερο χρόνο, παρόλο που θα είσαι απασχολημένος/η με τα επαγγελματικά σου. Η οικογένεια θα παίξει σημαντικό ρόλο στις υποθέσεις και την ψυχολογία σου, όπως άλλωστε προτιμάς. Δεν έχεις χρόνο για χάσιμο.