Το Fireball στο Εightball Club σε ένα event για τους πλέον τολμηρούς!

Είναι το νέο, εξαιρετικής ποιότητας, cinnamon whisky. Έχει παραδεισένια αρωματική, αλλά διαβολεμένα καυτερή γεύση. Προκλητικό. Σαγηνευτικό. Συναρπαστικό. Απαλό και συγχρόνως, απίστευτα δυνατό! Με μόλις 33% περιεκτικότητα σε αλκοόλ έρχεται κατευθείαν από τον Καναδά.
H Θεσσαλονίκη υποδέχτηκε το FIREBALL, στο Εightball Club & Live Stage, στο πιο rock μέρος της πόλης, με ένα event για τους πλέον τολμηρούς!
Μέσα σε βαθύ κόκκινο σκηνικό, ανάμεσα σε δράκους και φωτιές, real time dragon-tattooing και τη μαγεία του σαξόφωνου, οι προσκεκλημένοι έζησαν μια εντελώς απρόσμενη εμπειρία με τους special – guests performers. 
Η εντυπωσιακή Zirconia Starfighter με το σαγηνευτικό παιχνίδι της φωτιάς και τις σπίθες από τον τροχό της, η Domina Lola με το μαστίγιο και ο κοσμοπολίτης DJ Απόστολος Μητρόπουλος έστειλαν τους προσκεκλημένους, media, bartenders και celebrities να γευτούν τον παράδεισο, αλλά και να καούν στην… κόλαση με ατέλειωτα παγωμένα σφηνάκια FIREBALL!
 
Και επειδή πολλοί αναρωτιούνται από πού ξεκίνησε η σπίθα; 
Οι φήμες μας λένε για τη διαδρομή της φωτιάς. Μέσα δεκαετίας ?80. Ο Καναδάς ζει τον πιο παγωμένο χειμώνα. Ένας τρελαμένος από το κρύο mixologist αποφασίζει να δώσει την απόλυτη λύση στο πρόβλημά του. Αναμειγνύει whisky με κανέλα, παίζει με τη φωτιά και φτιάχνει το FIREBALL. Για δυο δεκαετίες, η φωτιά κρατιέται υπό έλεγχο. Είναι το κοινό μυστικό των βετεράνων barmen και ανάβει τα αίματα στα bar του Καναδά. Μέχρι που, λίγα χρόνια πριν, περνάει τα σύνορα και μεταδίδει τη φωτιά στην υπόλοιπη Βόρεια Αμερική. Τώρα, το κέφι του FIREBALL έχει ανάψει σε όλον τον κόσμο. Και δε σβήνει με τίποτα!