«Αργοπεθαίνει» στο χώρο του Επιπόλαιου Φρεντ

Το εργαστήριο του C for Circus Kamia Swsw υπό την αιγίδα του Επιπόλαιου Φρεντ παρουσιάζει το «Αργοπεθαίνει» της Martha Medeiros.

ΚEEP OUT! DANGER!

To αργοπεθαίνει είναι ένα ποίημα που μυρίζει. Μυρίζει από μακριά. Μυρίζει ΚΙΝΔΥΝΟ. Παρόλα αυτά εσύ πλησιάζεις, ο κίνδυνος αυτός σε έλκει. Και τότε αρχίζει να σου γαργαλάει το αυτί και να σου ψιθυρίζει σιγανά. Ίσα ίσα που ακούγεται. Αργά και σιγανά. Όταν ξαφνικά ουρλιάζει. Και ξανά μετά ένας ψίθυρος. Την μια στιγμή ουρλιάζει, την άλλη ψιθυρίζει. Δεν καταλαβαίνεις. Γι αυτό πας πιο κοντά και το αγγίζεις. Είναι λείο, απαλό και σε καλεί να το γευτείς. Το γεύεσαι και είναι απροσδόκητα γλυκό. Πολύ γλυκό. Σε κάνει να θες κι άλλο. Και τότε είναι που ανοίγεις τα μάτια σου. Και εκεί που είσαι έτοιμος να βουτήξεις με όλο σου το είναι σε αυτό. Το βλέπεις να απομακρύνεται. Να φεύγει. Και εσύ εκεί, να μην μπορείς να σταματήσεις να το κοιτάς. Είναι πολύ αργά πλέον. Έχεις γίνει σκλάβος του.
Κατερίνα Ράβναλη

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
Σκηνοθεσία: Κατερίνα Ράβναλη
Σκηνοθετική εποπτεία και υποκριτική διδασκαλία: Γιωργής Σφυρής
Ηθοποιοί: Νικόλαος-Ιλαρίων Μοσχάκης, Έφη Κοντογουλίδου, Ηλίας Κιζιρίδης, Ανέτα Τσούκα, Κατερίνα Σωτηράκη, Αθανασία Πέππα, Σοφία Χαλκίδου, Μαρία Ιωσηφίδου, Γιώτα Χατζηπαναγιωτίδου, Αλίκη Τούντα, Ελένη Μαρίνα Τζιγερτζή
Αφίσα: Γιώργος Μπαγντασαριάν

“ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΕΙ” από το εργαστήριο υποκριτικής ενηλίκων “Kamia Swsw” του C. for Circus

υπό την αιγίδα του Επιπόλαιου Φρεντ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
Ημέρες:1,2,3,4 Ιούνη
Ώρα:22.00
Χώρος: Στου Επιπόλαιου Φρεντ (πρώην C for Circus)
Πτολεμαίων 29Α (7ος όροφος)

Τηλ. Κρατήσεων: 6970748391

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ