Το 3ο Spring Bazaar των Φίλων της Μέριμνας στην Αποθήκη Γ’

7976 to 3o spring bazaar ton filon tis merimnas einai gegonos

Η άνοιξη έφτασε και οι Φίλοι της Μέριμνας Θεσσαλονίκης, πιστοί στο ραντεβού τους μαζί σας, ετοίμασαν για μία ακόμη χρονιά το Spring Bazaar, που τείνει να αποτελέσει θεσμό για την πόλη.

Αντλώντας βοήθεια και δύναμη από τις δικές σας προσφορές, οι ΦΜΘ είναι έτοιμοι να σας υποδεχθούν το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Απριλίου στην Αποθήκη Γ’ στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, από τις 11 το πρωί ως τις 7 το απόγευμα, για να κάνετε συμφέρουσες αγορές, να διασκεδάσετε παρέα με τα παιδιά σας και παράλληλα να ενισχύσετε το συμβουλευτικό κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, η φετινή διοργάνωση περιλαμβάνει μεγάλα διαδραστικά παιχνίδια, θεατρικές παραστάσεις, μουσικοχορευτικά σύνολα, παραδοσιακά ομαδικά παιχνίδια, εργαστήρια και κατασκευές για τους μικρούς μας φίλους, όπως μεταμφιέσεις και face painting, beauty spa, κατασκευή μαγιάτικων στεφανιών, cookies, magic nuudlesκαι οριγκάμι.

Παράλληλα, θα λειτουργεί δημιουργική απασχόληση και φύλαξη παιδιών προσχολικής ηλικίας.

Την ίδια στιγμή εσείς θα μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε γυναικεία, ανδρικά και παιδικά ρούχα και αξεσουάρ, σε παιχνίδια, σε χειροποίητα δώρα και κατασκευές, σε βιβλία και στα μοναδικά αντικείμενα του μπιτ μπαζάρ.

Εφόσον το επιθυμείτε μπορείτε να δοκιμάσετε την τύχη σας στη λαχειοφόρο αγορά, ενώ οποιαδήποτε στιγμή θα μπορείτε να επισκεφθείτε το καφενείο με τις σπιτικές λιχουδιές για να χαλαρώσετε ανάμεσα στις αγορές σας.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από το σωματείο οι Φίλοι της Μέριμνας Θεσσαλονίκης για την ενίσχυση του συμβουλευτικού κέντρου της Μέριμνας στη Θεσσαλονίκη, το οποίο προσφέρει δωρεάν συμβουλευτική στήριξη σε παιδιά και οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρές αρρώστιες και θάνατο.

Ελπίζουμε να σας δούμε όλους εκεί!