Οι Σέρρες στο ποτήρι και η Θεσσαλονίκη στο πιάτο … στο ΖΥΘΟ

7364 oi serres sto potiri kai i thessaloniki sto piato sto zytho

Με δύο νέες γεύσεις- έκπληξη από τις Σέρρες, η Μικροζυθοποιία Σερρών & Β Ελλάδας «Siriς MicroBrewery» ρίχνει…άγκυρα στην…προκυμαία του ΖΥΘΟΥ στο Λευκό Πύργο.

Κι επειδή όταν νιώσεις τις ξεχωριστές γεύσεις, «θέλεις κι άλλο», ο ΖΥΘΟΣ σας παρουσιάζει τις νέες δυναμικές αφίξεις της Stout και Wit από τη VOREIA.

Ελάτε λοιπόν, για ένα βράδυ γευσιγνωσίας, με μπύρα, καλή παρέα αλλά και τη…Θεσσαλονίκη στο πιάτο σας, καθώς θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε το νέο με-νού αφιέρωμα στα 25 χρόνια ΖΥΘΟΣ! Ελληνικές, πατροπαράδοτες συνταγές, σε μία πρωτότυπη γευστική αφήγηση ειπωμένη από το ΖΥΘΟ.

7364 oi serres sto potiri kai i thessaloniki sto piato sto zytho

Ένας χρόνος VOREIA Beer με δύο νέες συνταγές
Η φιλοσοφία της Σερραϊκής μικροζυθοποιίας που έχει μπει πλέον δυναμικά στον παγκόσμιο χάρτη των εξαγωγών,  εστιάζεται στην παραγωγή φρέσκιας, απαστερίωτης μπύρας υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών, με χρήση αποκλειστικά αγνών υλικών και με άξονα τη μικρή παραγωγή και όχι τη μαζικότητα. Έτσι, παράγει και προσφέρει μπύρες υψηλής διατροφικής και γευστικής αξίας που διακρίνονται για τα υπέροχα αρώματα και την ισορροπημένη τους γεύση.
Τις δύο νέες συνταγές της Voreia, Stout και Wit, μπύρες με αυθεντικό χαρακτήρα και ιδιαίτερη ταυτότητα που επάξια συναγωνίζονται αντίστοιχα κορυφαία προϊόντα παγκοσμίως, θα έχετε τη δυνατότητα να τις απολαύσετε ταξιδεύοντας ταυτόχρονα στην πολυγευστική Θεσσαλονίκη και τους παραδοσιακούς δρόμους της σε μια σύγχρονη γευστική διαδρομή.

ΖΥΘΟΣ: Μπύρα τις άγκυρες. Οι Σέρρες στο ποτήρι και η Θεσσαλονίκη στο πιάτο.

ΔΥΟ ΝΕΕΣ ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΠΡΟΣΑΡΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΖΥΘΟ   
                
ΖΥΘΟΣ                                                ΝΤΟΡΕ    
Λαδάδικα                                             Λευκός Πύργος
2310 540 284, 6943 211211                 2310 279010, 6943 904038  www.zithos.gr