Δέσποινα Βανδή και Νίκος Οικονομόπουλος στο Fix Live

7353 i despoina vandi kai o nikos oikonomopoulos

Η Δέσποινα Βανδή κάνει πρεμιέρα στο Fix Live μαζί με τον Νίκο Οικονομόπουλο την Παρασκευή 13 Μαρτίου και αναμένεται να είναι στην Θεσσαλονίκη για αρκετές εβδομάδες έτσι ώστε να μπορέσουν να διασκεδάσουν όλοι παρέα με τους δύο αγαπημένους καλλιτέχνες.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Νίκος Οικονομόπουλος έκαναν την έκπληξη για φέτος και έκαναν την απόλυτη συνεργασία που χαροποίησε τους χιλιάδες θαυμαστές τους σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Οι δύο μεγάλοι καλλιτέχνες θα βρεθούν ξανά μαζί, μαγεύοντας το κοινό με τα τραγούδια τους, ενώ το νυχτερινό κέντρο προβλέπεται ότι θα είναι κατάμεστο. Οικονομόπουλος και Βανδή έχουν προσφέρει πάρα πολλά στον χώρο του ελληνικού πενταγράμμου. Οι επιτυχίες τους είναι αναρίθμητές και ο αριθμός των θαυμαστών τους  μεγαλώνει συνεχώς με αλματώδεις ρυθμούς.  Το συγκεκριμένο δίδυμο γνωρίζεται πολύ καλά από το παρελθόν, καθώς Οικονομόπουλος  Βανδή είχαν τραγουδήσει τον χειμώνα του 2011-2012.

Η καλλιτεχνική σταδιοδρομία και των δύο είναι στρωμένη με ροδοπέταλα, με πολλά μουσικά βραβεία στο βιογραφικό τους και τραγούδια που έχουν αφήσει εποχή και ακούγονται με τον ίδιο ενθουσιασμό από τον κόσμο, παρά την πάροδο των χρόνων.


Τιμή φιάλης : 160€ μέχρι 4άτομα
Τιμή φιάλης κρασί ή μισή φιάλη 80€ μέχρι 2άτομα.
Νεανική προσφορά τιμή φιάλης 130€ μέχρι 6άτομα , μισή φιάλη 70€ μέχρι 3άτομα ( Η νεανική προσφορά είναι για νέους ή φοιτητές μέχρι 25 χρονών. Αν στην παρέα υπάρχουν άτομα πάνω από 25 χρονών τότε αυτά τα άτομα θα είναι στην κανονική χρέωση).
Τιμή εισόδου με ποτό 15€.

FIX LIVE, 26ης Οκτωβρίου 52.
Τηλέφωνο κρατήσεων: 6936 971336, 2312202383

Μέρες λειτουργίας του Fix live :Παρασκευή και Σάββατο.
Ώρα προσέλευσης : 23:00