Ζώδια Μαρτίου 2015

ΙΧΘEIΣ
Όσοι/ες είναι κολλημένοι/ες με οθόνες, κινητά, τηλεόραση και βιντεοπαιχνίδια, ίσως ξαφνικά δουν γύρω τους τον κόσμο διαφορετικό από ό,τι τον άφησαν πριν μπουν στο cyber trip των προηγούμενων ετών. Πέρα στον ορίζοντα θα δεις κάποια πιθανότητα για κάτι καλύτερο, για εσένα και αυτούς που αγαπάς. Τυχερά σου νούμερα το 4, 13, 15, 23, 37.

ΚΡΙΟΣ
Θυμάσαι την προηγούμενη περίοδο που ένιωθες όλα να κολλάνε και να μην γίνονται πράξη; Αυτά που ήθελες δηλαδή. Το επόμενο διάστημα θα νιώθεις ιδιαιτέρως high, όλοι θα ακούνε και θα σε κοιτούν με θαυμασμό, και τα πράγματα επιτέλους θα κυλούν πιο γρήγορα για σένα. Ό,τι κι αν κάνεις, θα νιώθεις πως είναι κομμάτι της ζωής ΣΟΥ και του εαυτού Σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Κολλήματα και καθυστερήσεις στον ορίζοντα, μα, και το μακροχρόνιο θέμα που σε απασχολεί και σου χαλάει την διάθεση, καθώς και την αποτελεσματικότητά σου στην δουλειά, θα τεθεί σε απόσταση για να λυθεί. Γυναίκες και άντρες είναι και οι δύο άνθρωποι, μην το ξεχνάς αυτό. Legalize the human differences είναι το σύνθημα για σένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα ακολουθήσεις την πορεία σου προς την ενηλικίωση, πράγμα που δεν θα συμβεί άπαξ και διαπαντός. Να ξέρεις πως πάντα, μα, πάντα, πρέπει να χτίζεις και να διαμορφώνεις τον εαυτό σου, όπως εσύ κρίνεις, ανάλογα βέβαια και με τις περιστάσεις. Be creative. Μια ευκαιρία θα ξεδιπλωθεί μπροστά σου, που θα πρέπει να σκεφτείς πολύπλευρα ώστε να αποφασίσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ταίρι και οικογένεια θα σημαίνουν πολλά για εσένα, και θα περάσεις πολύ χρόνο με αυτούς. Χαρά και λύπη, πλήξη και κέφι θα εναλλάσσονται ίσως πιο γρήγορα από ό,τι έχεις συνηθίσει τελευταία. Προφύλαξε τον εαυτό σου από μια μπαγαποντιά ενός πελάτη ή συνεργάτη στη δουλειά στο δεύτερο 10ήμερο του μήνα. Do not miss life though. Τυχερά σου νούμερα το 5, 7, 33, 45.

ΛΕΩΝ
Θα αναρωτηθείς αν η πορεία και ο τρόπος που έχεις επιλέξει για να καταφέρεις πράγματα στην ζωή σου είναι ο καλύτερος ή ο σωστός για σένα. Θα νιώσεις στα μέσα του μήνα πως είσαι σε θέση ακόμα και να αλλάξεις ζωή. Πάντως τα πράγματα κυλούν θετικά όσο περισσότερο οργανώνεσαι και εργάζεσαι συγκεντρωμένα. Τυχερά σου νούμερα το 22, 25, 56, 77 και 80.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ναι, ok, νιώθεις πως δεν είσαι και τόσο ο εαυτός σου, μα, το ζώδιό σου έχει να κάνει με ετερόκλητα πράγμα και χαρακτήρες μέσα βαθιά στην ψυχή που σου ζητάει πράγματα. Η μητέρα και ο πατέρας σου είναι άτομα που θα σε βοηθήσουν σε μια απόφαση που πρέπει να πάρεις σε σχέση με ενδο-οικογενειακά θέματα, μην τους υποτιμάς, γνωρίζουν πολλά. Τυχερό σου νούμερο το 2.

ΖΥΓΟΣ
Αυτή τη φορά, θα πρέπει να εκμεταλλευτείς τις καταστάσεις (με την θετική έννοια του όρου) καλύτερα από ό,τι στο παρελθόν. Άλλωστε γι’ αυτό υπάρχει το παρελθόν και οι εμπειρίες, για να μας κάνουν πιο σοφούς για τα επόμενα. Μην πτοείσαι από λόγια που θα ακουστούν για εσένα, αν και θα πρέπει να απαντήσεις, πάντα με δημιουργικό τρόπο. Τυχερά σου νούμερα το 3, 5, 12 και 20.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μην το παίξεις ήρωας/ηρωίδα και μην πας να εφαρμόσεις τα στερεότυπά σου σε μια κατάσταση που θα δημιουργηθεί σε σχέση με τα επαγγελματικά σου στο τέλος του πρώτου δεκαπενθήμερου του μήνα. Θα δυσκολευτείς να χειριστείς καταστάσεις, και πρέπει να έχεις στο μυαλό σου πως δεν αρκούν οι ίδιοι χειρισμοί για όλα και όλους.  One or the other way.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Θα ξεκολλήσεις από σκέψεις που δεν σε οδηγούν πουθενά, παρά σε φαύλο κύκλο και θα έρθεις σε επαφή με κόσμο, χωρίς την ερωτική απαίτηση ως πρωταρχική συνθήκη. Οι άνθρωποι θα σου δείξουν και την άλλη τους πλευρά, την πιο σοβαρή και ανθρώπινη, πράγμα που θα σε χαροποιήσει ιδιαιτέρως. Το τέλος του μήνα, αποτελεί και το τέλος μιας επιπόλαιης προηγούμενης ζωής για σένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Do it your way. Θα αφήσεις κατά μέρος τους τρόπους που χρησιμοποιεί η κοινωνία ή άλλοι άνθρωποι, και θα προσπαθήσεις να κάνεις τα πράγματα να κυλούν θετικά με τον δικό σου τρόπο, με την δική σου φιλοσοφία ζωής. Θα χρειαστείς κάποια οικονομική βοήθεια από συγγενικά σου πρόσωπα. Υπάρχει ακόμα η δυνατότητα θετικών αλλαγών και δημιουργικής συμπεριφοράς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ξέρεις, η ζωή κάποτε τελειώνει, κι αυτό είναι ένας περιορισμός που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς δημιουργικά, ώστε να καταφέρεις αυτά που θέλεις. Θα σου δοθούν ευκαιρίες που θα είναι δύσκολο να αναγνωρίσεις θετικά. Μήπως θα πρέπει να αλλάξεις κάποιες αρνητικές σκέψεις που σε θολώνουν; Αυτό θα γίνει με τις πράξεις, αν γίνει τελικά. Τυχερό σου νούμερο το 3.