Γιώργος Σαμπάνης και Τάμτα στο Stage Live

7195 o giorgos sampanis tamta sto stage live

Το πολύ επιτυχημένο σχήμα του “Acro” που κατάφερε να γίνει must στον αθηναϊκό χειμώνα φέτος, μετακομίζει βόρεια και συγκεκριμένα στην συμπρωτεύουσα. Μετά από έντονη απαίτηση του κοινού, ο Γιώργος Σαμπάνης, η Τάμτα και η Κατερίνα Λιόλιου ανασυντάσσουν δυνάμεις και προετοιμάζουν ένα δυνατό πρόγραμμα για το κοινό της Θεσσαλονίκης.

Το Stage Live θα τους υποδεχθεί για πρώτη φορά στις 6/3, οπότε κι έχει ορισθεί η μεγάλη πρεμιέρα. Μαζί τους θα εμφανίζεται και ο Dj Αντώνης Δημητριάδης.

O εκρηκτικός και γεμάτος ενέργεια Γιώργος Σαμπάνης, η εντυπωσιακή Τάμτα, αλλά και ηπρωτοεμφανιζόμενη και πολλά υποσχόμενη Κατερίνα Λιόλιου θα δώσουν και πάλι τον καλύτερο τους εαυτό για να μείνουν αξέχαστες οι βραδιές στο Stage Live.

Ένα ξέφρενο dance party, κεφάτο και πολυδιάστατο πρόγραμμα γεμάτο αγαπημένες επιτυχίες, με ποικιλία μουσικών ακουσμάτων από την Pop, Rock σκηνή μέχρι το ελαφρολαϊκό και έντεχνο λαϊκό σε συνδυασμό με τις μουσικές επιλογές του Dj Αντώνη Δημητριάδη το κατέταξαν πρώτο στις προτιμήσεις του κόσμου για διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Ο Γιώργος Σαμπάνης στο Stage Live, 26ης Οκτωβρίου 27.
Μαζί του η εκρηκτική Τάμτα. Συμμετέχει η Κατερίνα Λιόλιου. Music by Dj Αντώνης Δημητριάδης.

Έναρξη Παρασκευή 6 Μαρτίου.
Το πάρτυ αρχίζει στη Θεσσαλονίκη.

Tιμή φοιτητικής φιάλης 120 ευρώ /6 άτομα
Τιμή κανονικής φιάλης 130 /4
Tηλ. κρατήσεων 6980 355854