Διαγωνισμός «Ampelicious inspiration for Art creation»

7018 diagonismos ampelicious art 2

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται ο διαγωνισμός «Ampelicious inspiration for Art creation» που διοργανώνει η ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΑΦΟΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ.
Στον 1ο μήνα ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ AMPELICIOUS ART: Περισσότερες από 200 συμμετοχές!

Περισσότερες από 200 συμμετοχές με έργα εμπνευσμένα από τη φιάλη των προϊόντων Αμπελήσιους έχουν υποβληθεί και αναρτηθεί στη σελίδα της οινοποιίας στο facebook (https://www.facebook.com/georgiadis.ampelicious) συγκεντρώνοντας δεκάδες έως εκατοντάδες likes!

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν δεν έχουν παρά να εμπνευστούν από τη φιάλη των προϊόντων Αμπελήσιους και να κατασκευάσουν, δημιουργήσουν ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο παράγουν (μέθοδος ζωγραφικής, γλυπτικής, decoupage κλπ.) τη δική τους έμπνευση. Το θέμα είναι ελεύθερο, θα πρέπει, ωστόσο, να χρησιμοποιήσουν την αυθεντική φιάλη Αμπελήσιους 500 ml και να αποστείλουν της φωτογραφία του έργου τους έως την Πέμπτη 30 Απριλίου 2015.

Οι συμμετοχές θα αναρτηθούν στη σελίδα της οινοποιίας στο facebook (https://www.facebook.com/georgiadis.ampelicious) και τα 20 έργα που θα αποσπάσουν τα περισσότερα likes θα κριθούν από 5μελή επιτροπή, η οποία θα τα βαθμολογήσει και θα αναδείξει τα 7 που θα βραβευτούν:

1ος νικητής: χρηματικό έπαθλο 3.000€
2ος νικητής: χρηματικό έπαθλο 2.000€
3ος νικητής: χρηματικό έπαθλο 1.000€
4ος ως και 7ος νικητές: χρηματικά έπαθλα από 250€ έκαστος

Περισσότερες πληροφορίες και Όροι συμμετοχής:
www.facebook.com/georgiadis.ampelicious
www.georgiadiswines.com