Ψηφιακή αλληλεγγύη από τη WIND

6900 wind psifiaki allileggyi

Η ψηφιακή αλληλεγγύη ξεκινά από τα καταστήματα WIND. Αν είσαι δικαιούχος μπες πρώτα στα καταστήματα WIND και βρες πλήρη γκάμα από Tablets και Netbooks.

Τα καταστήματα WIND συμμετέχουν στη δράση «Ψηφιακές Υπηρεσίες Αλληλεγγύης στις 8 Περιφέρειες Αμιγούς Σύγκλισης». Οι δικαιούχοι που θα επισκεφτούν ένα από τα εγκεκριμένα καταστήματα WIND που συμμετέχουν στη δράση, προσκομίζοντας το κουπόνι (Επιταγή Ψηφιακής Αλληλεγγύης), μπορούν να αποκτήσουν ευρυζωνική διαδικτυακή σύνδεση (σταθερή ή κινητή), υπηρεσίες κατ’ οίκον συμβουλευτικής υποστήριξης και ενημέρωσης, καθώς και Tablet ή Netbook σε Android, Windows και iOS ώστε να ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους.

Η WIND προσφέρει μεταξύ άλλων:
Σύνδεση στο πρόγραμμα WIND Double Play, που προσφέρει απεριόριστο internet έως 24 Mbps, απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις, δωρεάν 300’/μήνα προς όλα τα ελληνικά κινητά μόνο με 8€/μήνα*.
Δωρεάν σύνδεση στο πρόγραμμα WIND Mobile broadband Control Ψηφιακή Αλληλεγγύη 5GB με 5GB Δωρεάν μηνιαία χρήση Mobile Broadband*.
Σύνδεση στο πρόγραμμα WIND Mobile broadband Control Ψηφιακή Αλληλεγγύη 20GB με 20GB μηνιαία χρήση Mobile Broadband με 7,90€/μήνα*.
Μεγάλη γκάμα από δωρεάν tablets όπως τα LENOVO TAB A8-50, Huawei Media pad T1, SAMSUNG T311-Galaxy Tab 3 8.0 κ.α καθώς και φορητούς υπολογιστές όπως το Lenovo G50-45.
Ποικιλία από tablets σε προνομιακή τιμή όπως το APPLE IPAD MINI RETΙΝΑ CEL 16GB, το Samsung Tab 4 10” και το Sony Z3 Tablet 8” 4G.
Δωρεάν υπηρεσία κατ’ οίκον συμβουλευτικής υποστήριξης και ενημέρωσης που καλύπτει βασικές δεξιότητες χρήσης συσκευών tablet & laptop, εκπαίδευση στη χρήση εφαρμογών ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και πληρωμών, καθώς και άλλες εκπαιδευτικές ενότητες.

Τα καταστήματα WIND ενισχύουν την ψηφιακή εποχή με στόχο τη μείωση του ψηφιακού χάσματος και την παροχή ίσων ευκαιριών στους πλέον αδύναμους οικονομικά πολίτες για πρόσβαση στο διαδίκτυο και αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών. Αναλυτικά η λίστα με τα καταστήματα WIND στο www.wind.gr.

*Η τιμή περιλαμβάνει το όφελος του κουπονιού έως 31/10/2015. Μετά και μέχρι τη λήξη του συμβολαίου η τιμή προσαρμόζεται στα 20€/μήνα για το WIND Double Play, στα 12€/μήνα για το WIND Mobile broadband Control Ψηφιακή Αλληλεγγύη 5GB και στα 19,90€/μήνα για το WIND Mobile broadband Control Ψηφιακή Αλληλεγγύη 20GB.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Γραφείο Τύπου WIND Ελλάς
Τηλ. 2106158076 / 2106158832 /2106158317, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Επισκεφθείτε επίσης το NewsRoom στο www.wind.gr, τη σελίδα μας www.facebook.com/windhellas & ακολουθήστε μας στο http://twitter.com/windhellas