Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΚΕΣ

«Είμαι φτιαγμένος για να υπερβάλλω. Μπορεί και η ζωή ακόμα να μην είναι παρά μονάχα αυτό: μια ακατανίκητη ροπή να ζούμε αποσπασματικά, χωρίς λογική συνοχή και συνέπεια, σε μια σειρά από υπερβολές που αδυνατούμε να εξηγήσουμε και που μπορούμε να τιθασεύσουμε μονάχα όταν τις μοιραζόμαστε με κάποιον άλλο».

Ο Έντι, ένας συγγραφέας, βρίσκεται μετά από ατύχημα απομονωμένος σε ένα ερημικό πανδοχείο στο Μεξικό, κοντά στην Τιχουάνα. Η Χουλιέτα τον βοηθά να ξαναπιάσει το νήμα της ζωής του, όμως τα κενά μνήμης του όμως κάτι κρύβουν.

Στο τέταρτο μυθιστόρημα του συγγραφέα και σεναριογράφου Γιάννη Σκαραγκά, οι χαρακτήρες παγιδευμένοι από μια καταιγίδα στο πανδοχείο, βυθίζονται σε μια σειρά από σκοτεινά μυστικά και επώδυνες αποκαλύψεις, ενώ μέσα από αναπάντεχες ανατροπές ανεμετρώνται με την εκδίκηση, τη συγχώρεση,τις χαμένες ευκαιρίες και τις ξανακερδισμένες ζωές. Αποσπάσματα από το μυθιστόρημα έχουν δημοσιευτεί σε λογοτεχνικά περιοδικά της Ιρλανδίας και της Ολλανδίας, ενώ το βιβλίο μεταφέρθηκε και στο θέατρο στη Νέα Υόρκη το 2009, με τίτλο «Prime Numbers», υποψήφιο για τα New York Innovative Theatre Awards, στην κατηγορία πρωτότυπου αμερικανικού έργου.

«Ο ουρανός που ονειρεύτηκες» του Γιάννη Σκαραγκά, εκδόσεις Κριτική