Ζώδια Φεβρουαρίου 2015

6856 zodia maiou 5

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο μήνας θα σου αποκαλύψει πως είχες δίκιο σε μια προηγούμενη ενέργειά σου, όσον αφορά τα εργασιακά. Κινδυνεύεις όμως να προσπαθήσεις εκ νέου με την ίδια ενέργεια απέναντι σε ένα νέο θέμα, πράγμα που ίσως σε οδηγήσει σε αποτυχία. Όχι! Στην ζωή η ιστορία δεν επαναλαμβάνεται, τουλάχιστον αυτούσια. Φίλος ή φίλη θα σου σταθεί σε ενδεχόμενη δυσκολία που θα συναντήσεις. Οι φίλοι είναι το παν στη ζωή, μην το ξεχνάς αυτό. Τυχερά σου νούμερα το 1, 16 και 29.

ΙΧΘΕΙΣ
Μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει, νιώθεις να τελματώνεις. Θα σου δημιουργηθεί η ανάγκη να αλλάξεις την καθημερινότητα σου, και μάλιστα θα τα καταφέρεις με κάποια σχετική δυσκολία. Τα οικονομικά θα πάνε καλύτερα για εσένα, αλλά αυτό δεν θα σου αρκεί. Χρειάζεσαι βοήθεια για το τι πρέπει να κάνεις ως ένα προσωπικό σου νόημα για το μέλλον. Οι δυσκολίες που θα αντιμετωπίσεις θα ελαφρύνουν από τις χαλαρές στιγμές με τον/την σύντροφό σου. Τυχερό σου νούμερο το 22.

ΚΡΙΟΣ
Έχεις πολλά σχέδια για τον Φεβρουάριο. Επιθυμείς νέες εξερευνήσεις στις προσωπικές σου σχέσεις, και νέα πρότζεκτ στα εργασιακά. Όμως, περισσότερο θα μείνεις να τα φαντάζεσαι όλα αυτά, παρά να τα πραγματοποιήσεις. Παρόλα αυτά, υπάρχει και μια θετική πλευρά: η οικογένεια. Τα κοντινά σου πρόσωπα έχουν να σου πουν πράγματα για εσένα και για εκείνους. Άκουσέ τους και ρώτα, δεν θα χάσεις. Τυχερά σου νούμερα το 5, 23 και 47.

ΤΑΥΡΟΣ
Εδώ και καιρό βοηθιέσαι από τους αστερισμούς στο άνοιγμα των οριζόντων σου. Ο μήνας ενδείκνυται στο να συνδεθείς πνευματικά με τους γύρω σου, είτε φίλους είτε σύντροφο. Θα νιώσεις μια ευχέρεια στην κοινωνική ζωή και τις επαφές. Κάποιοι θα γοητευτούν από εσένα, αλλά ίσως και να οδηγηθείς σε ορισμένα λάθη, ως προς την συμπεριφορά σου απέναντι σε φίλους και γνωστούς, επειδή κάποιοι ίσως να μην καταλάβουν το πόσο θετικό χάι νιώθεις. Τυχερό σου νούμερο το 7.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα βρεθείς σε κατάσταση δύσκολη κατά το μέσον του μήνα. Ίσως κάποιοι/ες να βρεθούν με την πλάτη στον τοίχο, ιδιαίτερα στα εργασιακά. Θα χρειαστεί να μπεις σε σκέψεις και να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου, που για κάποιους υπήρξαν αρκετά υψηλοί για τις δυνατότητες τους, αν όχι ανέφικτοι. Αποτέλεσμα; Θα νιώσεις εκτεθειμένος/η στα τέλη του μήνα, πράγμα που θα σε αναγκάσει να κάνεις ένα restart τον επόμενο. Τυχερά σου νούμερα το 2 και το 11.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αποστασιοποίηση. Αυτή είναι η κυρίαρχη έννοια για σένα αυτόν το μήνα. Από την μία θα αποτελέσει σωστή τακτική για την επιτυχή πορεία των κάθε είδους σχεδίων σου, και από την άλλη θα είναι μια καλή προστασία απέναντι σε κακοπροαίρετες ενέργειες τρίτων. Μην ξεχνάς πως μερικές φορές είναι καλύτερα να βλέπουμε τα πράγματα από απόσταση, σαν να βλέπουμε τον εαυτό μας στο ολοκληρωμένο του πλαίσιο, ώστε να βρίσκουμε λύσεις σε ζητήματα ή προβλήματα που μας απασχολούν.

ΛΕΩΝ
Υπάρχει ένα θέμα με σένα. Ενώ είσαι εξαιρετικό άτομο, με πολλά ταλέντα και δραστηριότητες, τρως ήττες από την απαθή συμπεριφορά των άλλων. Σαν οι άλλοι να έχουν μια αρνητική επίδραση πάνω σου, όταν η συμπεριφορά τους δεν είναι όσο ενεργητική και δημιουργική θα προτιμούσες ως ένα σύνολο μελών που αλληλοβοηθιέται. Είναι ένα θέμα για σένα, αλλά θα πρέπει αυτόν τον μήνα να προσπαθήσεις έστω και μόνος/η σου να αποδείξεις πως είσαι ωραίος τύπος ή τύπισσα. Μην το ξεχνάς, είσαι λιοντάρι και όχι ποντίκι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα βρεθείς μπροστά ή εν μέσω μιας προσωπικής σου συμπεριφορικής ύβρεως (κατά την αρχαιοελληνική έννοια), την οποία θα διαπιστώσεις εγκαίρως ο/η ίδιος/α, και θα προσπαθήσεις να λύσεις, ώστε να μην το πληρώσεις και πολύ ακριβά στο τέλος. Θα σε βοηθήσει να διαβάσεις την Αντιγόνη του Σοφοκλή, και να παρατηρήσεις το πώς οι απόλυτες θέσεις των δύο πρωταγωνιστών (του Κρέοντα και της Αντιγόνης) οδήγησαν και τα δύο πρόσωπα στον χαμό. Η λύση πάντοτε βρίσκεται κάπου στην μέση, μην το ξεχνάς αυτό. Καλή τύχη.

ΖΥΓΟΣ
Στα μέσα του μήνα θα κληθείς να δώσεις εξηγήσεις για κάποια παλιότερη ενέργεια ή συμπεριφορά σου απέναντι σε ένα φιλικό σου πρόσωπο. Οι συζητήσεις που θα ακολουθήσουν θα εμπλέξουν και άλλα άτομα του κύκλου σου, πράγμα που θα σε καταρρακώσει και θα σε οδηγήσει σε ένα είδος απόσυρσης στον εαυτό σου και στο σπίτι σου στα τέλη του μήνα. Πρέπει να αποδείξεις πως μπορείς να δώσεις λύση σε θέματα και πως οι σχέσεις σου δεν είναι επιφανειακές. Τυχερό σου νούμερο το 9.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μια νέα επαφή με κάποιον/α ερωτικό/ή σύντροφο θα σε χαροποιήσει από την μια, αλλά θα σου φέρει αϋπνίες τα βράδια από την άλλη. Η αγάπη είναι δύσκολη, θα σκεφτείς. Μα, στην πορεία θα σκεφτείς και πιο σοβαρά και αρνητικά πράγματα για το αντίθετο φύλο, αλλά και για τις σύγχρονες σχέσεις. Είσαι ευαίσθητος/η και οι άλλοι σκληροί και αδιάφοροι. Εκεί θα καταλήξεις ως συμπέρασμα. Πράγματι, έχεις δίκιο. Τι σκοπεύεις να κάνεις γι’ αυτό; Τυχερά σου νούμερα το 6, 12, 25 και 67.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Θα ζήσεις κάτι σαν όνειρο, κάτι ακατανόητο. Δεν θα πιστεύεις αυτά που θα βλέπεις, επειδή θα είναι έξω από σένα, και θα το ρίξεις στο ποτό και την έντονη νυχτερινή ζωή. Μπορεί να το πάρεις θετικά, μπορεί να το πάρεις και αρνητικά. Όπως και να έχει, θα βρεθείς κουρασμένος/η στα μέσα του μήνα, σε ένα πλαίσιο ζάλης και μοναξιάς. Ήρθε η ώρα να απομακρυνθείς από κόσμους που δεν υπάρχουν, και από τα φαντάσματα της νεότητάς σου. Θα νιώσεις δυνατός/η στα τέλη του μήνα, ώστε να ανταπεξέλθεις στα καθημερινά. Τυχερό σου νούμερο το 7.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο μήνας ενδείκνυται για να πραγματοποιήσεις κάποιες επιδιώξεις σου. Οι άνθρωποι γύρω σου, ειδικά οι φίλοι, θα σε βοηθήσουν να επιτύχεις τους στόχους σου σε πράγματα που θέλεις να καταφέρεις. Δείξε εμπιστοσύνη σε αυτούς, και προσήλωση στους σκοπούς σου. Ίσως βρεθείς σε ένα δίλημμα στα τέλη του μήνα, εξαιτίας της προηγούμενης έντονης δραστηριότητάς σου και πορείας. Να ξέρεις πως τίποτα δεν είναι άσπρο ή μαύρο. Η ουσία βρίσκεται στις ενδιάμεσες αποχρώσεις του γκρι.