«Ο Μαυρόγατος» Αλέξανδρος Κοντοπίδης στο Block33

Ο γνωστός stand up comedian Αλέξανδρος Κοντοπίδης ξαναχτυπά με την κωμική παράσταση «Ο Μαυρόγατος» σε μια περιοδεία σε όλη την Ελλάδα! Το Σάββατο 7 και 14 Φεβρουαρίου τον υποδεχόμαστε στο Block33.

Στις 7 & 14 Φεβρουαρίου (του Αγίου Παρθενίου και του Αγίου Βαλεντίνου δηλαδή!) ο Αλέξανδρος Κοντοπίδης εμφανίζεται στο Block 33 στην Θεσσαλονίκη για να παρουσιάσει στο κοινό τη νέα του παράσταση. Γνωστός και ως «Άρχοντας», «Τιτανομέγιστος» και «Τρελλλάθηκα», ο βασιλιάς Κοντόπας μαζί με τον Γιάννη Μπουρσινό παρουσιάζουν στους fans τη δική τους εκδοχή ενός φοβισμένου ανθρωπάκου που μπλέκει σε συνθήκες και καταστάσεις στην Ελλάδα της κρίσης!

Λίγα λόγια για την παράσταση:
 
«Κάποια στιγμή στην ζωή σου αντιλαμβάνεσαι, ότι αυτό που βιώνεις είναι πολύ διαφορετικό από αυτό που σου συμβαίνει. Μία μικρή αράχνη δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση, ανθρώπους πάνω σε τραπέζια με παντόφλες στα χέρια να ουρλιάζουν πανικόβλητοι.
 
Μία τέτοια περίπτωση ανθρώπου είναι και ο Μαυρόγατος. Ένας ευθυνόφοβος άνθρωπος με πλούσια φαντασία αντιμέτωπος με τις υποχρεώσεις  μία ανιαρής καθημερινότητας. Θα προλάβει ο Μαυρόγατος να καταστρέψει το δαχτυλίδι των αρραβώνων,στο βουνό της Mordor, προτού η Shauron το ανακοινώσει στους γονείς της».

Αλέξανδρος Κοντοπίδης «Ο Μαυρόγατος»
Σάββατο 7 & 14 Φεβρουαρίου 2015
Live στο Block33

Δύο μοναδικές παραστάσεις που δεν πρέπει να χάσετε!

Οι πόρτες του Block 33 ανοίγουν στις 20.00 ενώ η παράσταση ξεκινά στις 21.30.

Εισιτήρια:
Προπώληση 8€ | Ταμείο 10€
Προλάβετε εισιτήρια των 8 ευρώ εδώ: http://bit.ly/1BDG3no

Οι τιμές των εισιτηρίων ανέρχονται στα 8 ευρώ προπώληση (Viva.gr) και 10 ευρώ στην είσοδο του μαγαζιού.

Block 33, Πολυχώρος Πολιτισμού
26ης Οκτωβρίου 33, περιοχή Σφαγεία
T: 2310533533