Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου το νέο πρόσωπο του NESTEA FREE

6809 i ioanna triantafyllidou to neo prosopo tou nestea free

Το πράσινο τσάι χωρίς θερμίδες εγκαινιάζει τη συνεργασία του με τη δημοφιλή ηθοποιό.Η γνωστή ηθοποιός Ιωάννα Τριανταφυλλίδου αποτελεί το νέο πρόσωπο του NESTEA FREE, του αγαπημένου μας πράσινου τσαγιού χωρίς θερμίδες.

Το NESTEA FREE αποτελεί την ιδανική πρόταση δροσιάς για εκείνους που φροντίζουν τον εαυτό τους και τη διατροφή τους, ακολουθώντας έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής, ενώ παράλληλα επιθυμούν να απολαμβάνουν ελεύθερα και χωρίς περιορισμούς κάθε στιγμή της ημέρας.
Η δημοφιλής ηθοποιός εκφράζει απόλυτα τη σύγχρονη εικόνα, τη φιλοσοφία και τις αξίες της μάρκας.

«Μου αρέσει να φροντίζω τον εαυτό μου, όμως οι έντονοι ρυθμοί της ζωής μου δεν μου επιτρέπουν να κάνω όλα όσα θα ήθελα. Για το λόγο αυτό, το NESTEA FREE αποτελεί καθημερινή μου συνήθεια, καθώς μου προσφέρει μια αίσθηση ευεξίας και απόλαυσης χωρίς να σκέφτομαι τις θερμίδες. Είμαι πολύ χαρούμενη για τη συνεργασία μας και ανυπομονώ για όλα τα ωραία πράγματα που θα κάνουμε μαζί το επόμενο διάστημα!» δήλωσε σχετικά η Ιωάννα.

Η κα Γεωργία Ασκητοπούλου, Διευθύντρια Μάρκετινγκ Μη ανθρακούχων Ποτών Coca-Cola για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νέα αυτή συνεργασία με την αγαπημένη ηθοποιό Ιωάννα Τριανταφυλλίδου. Η φρεσκάδα, το ταλέντο και η αγάπη σε αυτό που κάνει ήταν τα στοιχεία εκείνα που μας οδήγησαν στο να επιλέξουμε την Ιωάννα ως το πρόσωπο του NESTEA FREE».

6809 i ioanna triantafyllidou to neo prosopo tou nestea free

Τo NESTEA FREE συνδυάζει μοναδικά τα πολύτιμα συστατικά του πράσινου τσαγιού με την υπέροχη γεύση των φρούτων – τη φρεσκάδα του λεμονιού και την εξωτική απόλαυση του passionfruit. Από το 2011, προσφέρει στιγμές δροσιάς στους Έλληνες καταναλωτές, οι οποίοι το έχουν «αγκαλιάσει» από την πρώτη στιγμή.

NESTEA FREE
100% απόλαυση , χωρίς θερμίδες

Εταιρικό προφίλ The Coca-Cola Company
Η The Coca-Cola Company είναι η μεγαλύτερη εταιρεία μη αλκοολούχων ποτών στον κόσμο, με περισσότερα από 500 εμπορικά σήματα και περισσότερα από 3.500 προϊόντα σε όλες τις κατηγορίες μη αλκοολούχων ποτών (ανθρακούχων ποτών, χυμών και φρουτοποτών, εμφιαλωμένου νερού, καθώς και έτοιμου (ready-to-drink) καφέ και τσαγιού).
Η Coca-Cola Hellas είναι θυγατρική εταιρεία της The Coca-Cola Company με ευθύνη για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα. Η εταιρεία είναι υπεύθυνη για τη χάραξη στρατηγικής μάρκετινγκ των προϊόντων της και παρέχει τεχνογνωσία και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα προϊοντικής και εταιρικής επικοινωνίας, καθώς και υπηρεσίες για τη διασφάλιση των ποιοτικών ελέγχων των προϊόντων στις τρεις χώρες. Τα προϊόντα της The Coca-Cola Company που διατίθενται στην Ελλάδα είναι τα Coca-Cola, Coca-Cola Light, Coca-Cola Zero, Fanta, Powerade, Sprite, NESTEA, Illy Caffe, Illy Macchiato, Schweppes.
Η The Coca-Cola Company δραστηριοποιείται σε όλο τον κόσμο ως «Σύστημα», σε συνεργασία με τους κατά τόπους εμφιαλωτές της (300 εμφιαλωτές παγκοσμίως), οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την παραγωγή / εμφιάλωση, καθώς και για την πώληση / φυσική διανομή των προϊόντων της. Στην Ελλάδα, εμφιαλωτής της The Coca-Cola Company είναι η Coca-Cola Τρία Έψιλον Ελλάδος Α.Β.Ε.Ε., μέλος του ελληνικού πολυεθνικού Ομίλου Coca-Cola Hellenic, ενός από τους μεγαλύτερους εμφιαλωτές της εταιρείας, με παρουσία σε 28 χώρες.
Μαζί με την Coca-Cola, που αναγνωρίζεται ως το κορυφαίο εμπορικό σήμα στον κόσμο, η The Coca-Cola Company εμπορεύεται 16 brands αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων, συμπεριλαμβανομένων των Coca-Cola Light/Diet Coke, Fanta, Sprite, Coca-Cola Zero, Glaceau Vitaminwater, Powerade, Minute Maid, Simply Georgia και Del Valle.
Μέσω του μεγαλύτερου συστήματος διανομής στον κόσμο, καταναλωτές σε περισσότερες από 200 χώρες απολαμβάνουν τα προϊόντα της, περισσότερες από 1,9 δισ. φορές την ημέρα.
Για την The Coca-Cola Company, η ανάπτυξη βιώσιμων κοινωνιών αποτελεί συνώνυμο της βιωσιμότητάς της. Γι’ αυτό το λόγο έχει δεσμευτεί παγκοσμίως, μέσω της κοινωνικής πλατφόρμας της “LIVE POSITIVELY”, ώστε η βιωσιμότητα να είναι μέρος οποιασδήποτε δραστηριότητάς της. Η Εταιρεία επικεντρώνει τις δραστηριότητές της στη βελτίωση της οικονομικής ανάπτυξης των περιοχών όπου και δραστηριοποιείται, στην προώθηση ισορροπημένου και δραστήριου τρόπου ζωής, στην προστασία του περιβάλλοντος (με έμφαση στη διαχείριση υδάτινων πόρων, την προστασία του κλίματος και την ανακύκλωση) καθώς και στη συνεχή ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού της, που ξεπερνάει ως «Σύστημα» το 1 εκατομμύριο εργαζομένους παγκοσμίως. Μαζί με τους εμφιαλωτές μας, συγκαταλεγόμαστε στους 10 μεγαλύτερους εργοδότες στον ιδιωτικό τομέα με περισσότερους από 700.000 εργαζομένους.
Για περισσότερες πληροφορίες για την The Coca-Cola Company, παρακαλώ επισκεφτείτε το Coca-Cola Journey www.coca-colacompany.com, ακολουθήστε μας στο Twitter στο twitter.com/CocaColaCo ή ακόμα επισκεφθείτε και το www.coca-colablog.com.