Οι ΕMIGRE και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στο Colpo bar

Η διαδραστική παράσταση “Προσεχώς Μετανάστης” των EMIGRE και του Στάθη Παναγιωτόπουλο επιστρέφει την Τρίτη 6 Ιανουαρίου ανήμερα των Φώτων στο COLPO Bar (Κατούνη 30) για να μας αλλάξει τα φώτα!

Οι EMIGRE έχοντας διανύσει αρκετά χιλιόμετρα παρέα με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και ακόμα πιο δυνατή επιβιώνοντας με αυτό το κρύο από το “ζεστό” του χιούμορ, αλλά και λόγο της Χριστουγεννιάτικης επιτυχημένης εμφάνισης τους στο COLPO Bar ετοιμάζουν τις πιο ζεστές τους μελωδίες για ακόμα ένα ξέφρενο party! Οι EMIGRE με ανανεωμένο πρόγραμμα που περιλαμβάνει όλες τις μεγάλες τους επιτυχίες, ευφάνταστες διασκευές σε αγαπημένα τραγούδια του σήμερα, αλλά και πρότερων δεκαετιών, σας υπόσχονται να ανεβάσουν την αδρεναλίνη στα ύψη. Ενώ η παρουσία του Στάθη Παναγιωτόπουλου πάντα θα μας επιφυλάσσει το απρόβλεπτο με το ριζοσπαστικό του ταπεραμέντο φέρνοντας την ανατροπή με παρεμβάσεις, Stand-up comedy, θεατράλε αισθητική και επίκαιρο χιούμορ!

Την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου στο COLPO Bar , “Προσεχώς Μετανάστης” I show the light με τους EMIGRE και τον Στάθη Παναγιωτόπουλο να μας αλλάζουν τα φώτα στην νυχτερινή διασκέδαση με όμορφες μελωδίες και έξυπνο χιούμορ!

“Προσεχώς Μετανάστης” I show the light

EMIGRE & Στάθης Παναγιωτόπουλος

@ COLPO Bar, Kατούνη 30

Τρίτη 6/1
Είσοδος Ελεύθερη – Έναρξη 21:30