Ζώδια Ιανουαρίου 2015

6416 zodia fevrouariou 2

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Από την σκοπιά σου όλα θα πηγαίνουν καλά, πράγμα που θα σε χαροποιεί, για περιορισμένο όμως διάστημα. Μια λεπτομέρεια στα εργασιακά σου ίσως σε βάλει σε μπελάδες. Τα οικονομικά είναι στάσιμα, ενώ τα έξοδα μεγαλώνουν. Θα κληθείς να οργανώσεις τις επόμενες κινήσεις σου στην πορεία. Τυχερά σου νούμερα το 4, 67, 80.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τρεχάματα και φούριες για το επόμενο διάστημα. Η τάση σου να επιζητείς την ηρεμία δεν θα σου βγει. Ο/η σύντροφός σου ίσως αποστασιοποιηθεί ένα διάστημα λόγω εργασίας, πράγμα που θα σε απασχολήσει αρκετά, αλλά δεν θα πρέπει να σε ρίξει ψυχολογικά. Έχεις και εσύ θέματα πρακτικά και εργασιακά που πρέπει να διαχειριστείς. Τυχερό σου νούμερο το 7.

ΙΧΘΕΙΣ
Νιώθεις άδειος/α. Σαν να θέλεις κάτι και δεν ξέρεις τι ακριβώς. Κάποιος συγγενής σου ή φίλος θα σου σταθεί όπως πρέπει. Θα κατανοήσεις πράγματα για σένα, μετά από συζητήσεις και επαφή με την τέχνη. Θα βρεθείς σε θέση όπου θα πρέπει να δώσεις εσύ μόνος/η σου απαντήσεις για την ζωή σου και την πορεία που θέλεις να ακολουθήσεις.  Τυχερό σου νούμερο το 6.

ΚΡΙΟΣ
Ο προηγούμενος μήνας ήταν αρκετά παραγωγικός και ήρθε η ώρα να σκεφτείς τις επόμενες κινήσεις σου στα εργασιακά. Όμως, στη ζωή τα πράγματα δεν επαναλαμβάνονται αυτούσια, πράγμα που θα καταλάβεις στην πορεία του μήνα. Η θέση σου στην εργασία μπορεί να κλονιστεί, μα, θα βρεθείς σε θέση να την σώσεις ή να την βελτιώσεις. Τυχερό σου νούμερο το 4.

ΤΑΥΡΟΣ
Θα διανύσεις μια περίοδο μη επικοινωνίας με φίλους και γνωστούς, επειδή θα εστιάσεις σε θέματα οικογενειακά ή προσωπικά. Τα πράγματα είναι θέμα χειρισμών, και δεν θα είσαι στην καλύτερη διάθεση να αγωνιστείς και να υπερασπιστείς τον εαυτό σου. Η χαλαρότητα που θα νιώσεις μπορεί να σε οδηγήσει να αποδεχτείς πράγματα που δεν θέλεις. Τυχερό σου νούμερο το 5.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο δεύτερος εαυτός σου, ή αυτό που κρύβεται μέσα σου βαθιά, υπάρχει περίπτωση να σε μπερδέψει και να νιώσεις ευάλωτος/η. Στην πορεία θα βοηθηθείς από δικά σου πρόσωπα, ακόμα και από τον ψυχοθεραπευτή σου αν έχεις. Στο τέλος, θα νιώσεις δύναμη και μια νέα ενέργεια να σε κατακλύζει. Θετική για σένα και διαφορετική αυτή τη φορά. Τυχερά σου νούμερα το 5, 7, 23 και 26.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η προσωπικότητά σου θα ανθεί αυτό το διάστημα, διότι πράγματα θετικά θα συμβαίνουν γύρω σου, και για εσένα αλλά και για άτομα που συνδέεσαι. Όσοι/ες δεν έχουν σύντροφο, δεν θα νιώσουν άσχημα ως προς αυτό, ή κάποιο κόμπλεξ, πράγμα που θα γίνεται αντιληπτό θετικά από επίδοξους/ες συντρόφους. Ο καιρός σηκώνει αλλαγές. Ειδικά για τους πιο ανήσυχους/ες. Τυχερά σου νούμερα το 9, 11 και 34.

ΛΕΩΝ
Τα πράγματα θα σε οδηγήσουν στο να κάνεις μια διακοπή από την έντονη κοινωνική ζωή που βίωσες τους τελευταίους μήνες, και να κοιτάξεις πράγματα εργασιακά ή και σπουδές. Η μοναχικότητα για πολλούς θα είναι δημιουργική, και θα σε οδηγήσει στην συγκέντρωση, ώστε να επιτύχεις σε χρόνια θέματα που σε απασχολούν. Θα νιώσεις προστατευμένος/η από τα ξαφνικά σπαμπανεβάσματα της ζωής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το πρόβλημα θα είναι πως δεν θα έχεις κουράγιο να πραγματοποιήσεις δύσκολες υποθέσεις ή εργασίες. Θα αναβάλεις πράγματα για το μέλλον, ευελπιστώντας πως θα είσαι σε θέση τότε να αντιμετωπίσεις δύσκολες υποθέσεις. Οικονομικά υπάρχει στασιμότητα, πράγμα όμως που θα διαχειριστείς με περικοπές εξόδων. Υπάρχει μια σταθερότητα και όχι αρνητική ρουτίνα στις σχέσεις σου.

ΖΥΓΟΣ
Για όσους/ες έχουν ήδη ξεκινήσει μια νέα ερωτική σχέση, το πράγμα θα πηγαίνει θετικά, όμως οι βιασύνες και η κεκτημένη ταχύτητα από παλαιότερες σχέσεις μπορεί να οδηγήσουν σε προστριβές και κακή ατμόσφαιρα. Να ξέρεις πως θα σου βγει σε καλό να κάνεις έναν απολογισμό από τα προηγούμενα γεγονότα της ζωής σου. Κάποιοι δεν αντέχουν την αλήθεια. Εσύ; Τυχερό σου νούμερο το 22.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σου συνέβησαν πράγματα σημαντικά και θα σου συμβούν και άλλα το επόμενο διάστημα. Να ξέρεις πως το αποκούμπι σου θα είναι ακόμα εκεί για εσένα στην δύσκολη περίοδο που θα διανύσεις, σε σχέση με την προσπάθεια που θα καταβάλεις για θέματα εργασίας και διαπροσωπικών σχέσεων. Θα βάλεις στόχους. Μπορείς να βάλεις τους σωστούς; Τυχερά σου νούμερα το 3, 7 και 20.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το διφορούμενο στη σχέση σου θα σε απασχολήσει και ίσως σε φέρει σε κατάσταση απόστασης από τον/την σύντροφό σου. Η ζωή να ξέρεις δεν είναι απόλυτη, ειδικά σε θέματα σχέσεων. Η καλλιέργειά σου, είτε μορφωτική, είτε κοινωνική, θα σε βγάλει από ενδεχόμενα αδιέξοδα. Να ξέρεις όμως πως θέλει προσπάθεια επισταμένη για να τα φέρεις βόλτα σε συνεννοήσεις. Τυχερό σου νούμερο το 43 και το 58.