Ζώδια Δεκεμβρίου 2014

ΤΟΞΟΤΗΣ
Προς τα τέλη του μήνα θα επικοινωνήσεις διεξοδικά με αγαπημένα σου πρόσωπα, και αρκετοί/ες θα έρθουν σε επαφή με άτομα από τα παιδικά τους χρόνια. Τα παιδικά χρόνια όμως έχουν λήξει και ίσως να απογοητευτείς για ακόμα μια φορά, βλέποντας τον εαυτό σου να αλλάζει, για πολλούς/ές, προς το χειρότερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Όσοι/ες έχουν παιδιά, θα περάσουν στενές και μαγικές οικογενειακές στιγμές επικοινωνίας και μάθησης. Πολλοί/ές θα στραφούν προς την όαση του σινεμά, μιας και οι ίδιοι/ες δεν έχουν και καμιά σπουδαία και γεμάτη ζωή. Τα οικονομικά σου θα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο, πράγμα που έχεις συνηθίσει τελευταία. Τυχερά σου νούμερα το 3, 4, 16, 27, 34, 49.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κάποιοι/ες σε αυτό το ζώδιο έχουν κουραστεί πράγματι και σκέφτονται ως μοναδική λύση την… σύνταξη. Νομίζεις πως η ζωή θα σου δίνει πάντα δικαιωματικά την ησυχία σου και την πλήξη σου. Καιρός να κλείσεις την τηλεόραση, είσαι ακόμα ζωντανός/ή, τουλάχιστον σωματικά. Αναπνέεις ακόμα, μην το ξεχνάς αυτό. Τυχερό σου νούμερο το 1 και το 0.

ΙΧΘΥΕΣ
Σε περιμένουν δυο-τρεις απανωτές εκπλήξεις σε σχέση με τη δουλειά σου και τα οικονομικά σου. Έτσι είναι τα πράγματα όταν είσαι ζωντανός/ή. Πολλές φορές, η ζωή είναι ένα μέρος επικίνδυνο για να βρίσκεται κανείς. Αυτό θα το καταλάβεις εις βάθος, μέχρι μεδούλι δηλαδή. Κουράγιο, τα χειρότερα έπονται. Τυχερό σου νούμερο το 20 και το 30.

ΚΡΙΟΣ
Η οικογένεια είναι ο χώρος σου. Εκεί που νιώθεις ο εαυτός σου. Πράγμα όμως που θα σου λείψει επειδή θα έχεις φόρτο εργασιακό. Θα έρθεις σε επαφή με τον ευρύτερο οικογενειακό σου κύκλο. Ο κύκλος όμως δεν τετραγωνίζεται, τουλάχιστον απόλυτα, αυτό πρέπει να έχεις στο νου σου κατά τη διάρκεια συζητήσεων που θα προκύψουν. Τυχερό σου νούμερο το 7.

ΤΑΥΡΟΣ
Σύντροφος και παιδιά (αν έχεις) θα απομακρυνθούν από σένα αυτόν τον μήνα. Έχεις μια διάθεση για νέες γνωριμίες, πράγμα που θα καταφέρεις, αλλά που επίσης θα σου προκαλέσει ενοχές ή άγχος. Μην αγχώνεσαι, εσύ είσαι το κέντρο του παιχνιδιού που θα προκύψει και της κατάστασης που θα ξεδιπλωθεί. Τυχερά σου νούμερα το 6, 8, 13.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι διδαχές του προηγούμενου μήνα σε σχέση με τα εργασιακά σου θα έπρεπε να σου είχαν βάλει μυαλό. Όαση ηρεμίας οι φίλοι σου, που ως συνήθως θα σου σταθούν ως τέτοιοι. Η εργασία πάει κατά μέρος και αρχίζει η περιπέτεια, έτσι όπως εσύ την ορίζεις. Τυχερό σου νούμερο το 2, επειδή το μυαλό σου σκέφτεται για το διπλό σου πάντα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κάτι που σε τρώει εσωτερικά μπορεί να γίνει σάρκα και οστά στα μέσα. Το λιγότερο που μπορεί να γίνει είναι να γίνουν όλα ενδιαφέροντα και ως ένα σημείο μαγικά, έτσι όπως το εννοούσες στα εφηβικά σου χρόνια. Αν δεν είσαι έφηβος/η, μπορεί και να παρεξηγηθείς ή να μπλέξεις άσχημα, παρόλα αυτά, είσαι έτοιμος/η να ανταπεξέλθεις. Τυχερά σου νούμερα το 1, 3, 12.

ΛΕΩΝ
Η μεγάλη εποχή για σένα ξαναρχίζει από τον επόμενο μήνα, όπως παλιά, θυμάσαι; Η ιστορία δεν επαναλαμβάνεται ποτέ, και το νερό του ποταμού δεν πάει πίσω. Το μαγικό στη ζωή είναι πως μπορεί να γίνει ακόμα και αυτό, αλλά ακόμα καλύτερα. Λεφτά, υγεία, φίλοι, επαφές, δουλειές. Αυτό δεν ήθελες; Τυχερό σου νούμερο το 6.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ήρθε η εποχή για να διερωτηθείς για ποιο λόγο δεν προσπάθησες να αναπτυχθείς ως προσωπικότητα και επαγγελματίας μέχρι τώρα, παρόλο που σου παρουσιάστηκαν άπειρες ευκαιρίες, και η τύχη σε προίκισε με ταλέντα λογιών-λογιών. Ξέρεις κάτι; Και αυτό αποτελεί ένα είδος ύβρεως. Θα νιώσεις μόνος/η, εκμεταλλεύσου το δημιουργικά, μπορείς;

ΖΥΓΟΣ
Θα σου δοθεί η ευκαιρία να πας καλά στα ερωτικά, μα πολλοί θα βρουν κάποια θέματα σε αυτό το διάβα, διότι απλώς δεν είναι σε θέση ή είναι ανέτοιμοι/ες. Τα οικονομικά στενεύουν, αλλά υπάρχει κάτι που σου δίνει κουράγιο να συνεχίσεις. Βλέπεις ένα φως στο τούνελ, πράγμα που οι φίλοι σου δεν το διακρίνουν. Ποιος έχει δίκιο; Τυχερό σου νούμερο το 9.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Στα μέσα του μήνα θα βγεις από το καβούκι σου και θα δεις να λύνονται προβλήματα και θέματα στην πράξη. Ακόμα και σε δημόσιους χώρους. Η προσπάθειά σου θα είναι επίμονη και επίπονη, σαν να πρόκειται να κάνεις κάτι πολύ σπουδαίο. Συμβαίνει στα αλήθεια αυτό; Δύσκολο να απαντήσεις ακόμα και εσύ. Τυχερά σου νούμερο το 12, 20, 25 και 47.