Καίτη Γαρμπή και Γιώργος Παπαδόπουλος στο Magique salle de musique

Μετά από 10 χρόνια, η δημοφιλής τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή, επιστρέφει δυναμικά φέτος το χειμώνα στη Θεσσαλονίκη, στο MAGIQUE salle de musique, έχοντας στο πλευρό της τον Γιώργο Παπαδόπουλο.

Η Καίτη Γαρμπή, αποτελεί σταθερή αξία στα μουσικά δρώμενα, ως μια από τις σημαντικότερες λαϊκές φωνές της νεότερης γενιάς με διαχρονικές επιτυχίες. Η ιδιόμορφη χροιά και το πολύπλευρο ταλέντο της, της επιτρέπουν να κινείται σε λαϊκά και μη μουσικά μονοπάτια, μέσα από πρωτότυπες εμφανίσεις που ενσωματώνουν θεατρικά και κινηματογραφικά στοιχεία, χαρίζοντας έτσι στο κοινό ψυχαγωγία αλλά και διασκέδαση.

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος, περσινός νικητής του show “just the two of us”, επικοινωνιακός και ταλαντούχος, τόσο σαν τραγουδιστής αλλά και ως ένας από τους πιο σημαντικούς συνθέτες της δικής του γενιάς, μετράει στο ενεργητικό του αγαπημένες επιτυχίες όχι μόνο στους τέσσερις προσωπικούς του δίσκους, αλλά και πολλές ακόμα, σε δίσκους άλλων καλλιτεχνών.

Το σχήμα συμπληρώνει ο Δήμος Μπέκε και η Dj Μαίρη Αργυριάδου.

Το concept/σκηνοθεσία επιμελείται η Βίκυ Βελλοπούλου, τη μουσική επιμέλεια ο Ματί Παλαιολόγος και ο Γιάννης Κυφωνίδης και η φωτογράφιση της αφίσας έγινε από τον Τάσσο Βρεττό.

Τι να λέμε… αυτό το χειμώνα στο Magique κάθε Παρασκευή και Σάββατο οι νύχτες θα είναι μαγικές!

«Magique» salle de musique (πρώην «W»), Φρίξου 3, περιοχή Σφαγεία

Πρεμιέρα την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου

Μέρες λειτουργίας : κάθε Παρασκευή και Σάββατο

Τελευταία εμφάνιση το Σάββατο 17 Ιανουαρίου

Κρατήσεις στο 2310 501901

Φιάλη απλή 140€, 160€ special είσοδος με ποτό 12€