Ζώδια Νοεμβρίου 2014

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα καθίσεις μέσα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Θα σκεφτείς και θα εκπαιδεύσεις τον εαυτό σου σε πρόβες στο χώρο σου, μόνος ή μόνη σου. Θέλεις να καταφέρεις πολλά, αλλά αυτά θα πρέπει να κατακτηθούν με πολλή δουλειά. Οι φίλοι πολλές φορές δεν είναι ιδιαίτερα παρόντες στην εξέλιξη της ζωής σου, αυτό θα διαπιστώσεις, πράγμα που θα αποτελέσει μια ευκαιρία για να ωριμάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο καιρός θα είναι βροχερός, το ίδιο και τα συναισθήματά σου. Θα βρεις καταφύγιο στον κινηματογράφο, επειδή σου λείπει κάτι σημαντικό από την ζωή σου, που να σε γεμίζει και να είσαι ο εαυτός σου. Να ξέρεις πως αυτό θα πρέπει να κατακτηθεί από εσένα και κανέναν άλλο. Τυχερό σου νούμερο το 6.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ίσως να σου τύχει κάτι άσχημο το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα. Μάλλον κάτι σε σχέση με μια προηγούμενή σου ενέργειά σου στην δουλειά, η οποία φαινόταν στρωτή και έξυπνη. Η απογοήτευσή σου θα φτάσει σε μεγάλα ύψη, και ένας ή μία συνάδελφός σου θα σε βοηθήσει, όμως με κάποιο αντίτιμο. Τυχερά σου νούμερα το 9, 12 και 32.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα σου δημιουργηθεί στα μέσα του μήνα η εντύπωση πως έχεις γεράσει. Πως φέρεσαι εσύ ο ίδιος/ια σαν να είσαι πιο μεγάλος/η από την ηλικία σου. Τι έχεις να πεις γι’ αυτό; Μήπως η μακριά περίοδος που το έπαιξες αυτό, σε έχει γεράσει πραγματικά; Καιρός να ανανεωθείς, και θα ανανεωθείς στα αλήθεια, αν βέβαια το κατανοήσεις εγκαίρως.

ΙΧΘΕΙΣ
Η τύχη θα είναι με το μέρος σου. Πολλοί ίσως κλωτσήσουν αυτήν την τύχη από δικό τους λάθος, και άλλοι από εγωισμό. Αν έχεις παιδιά, θα τα χαρείς, μα, δεν πρέπει να ξεχνάς πως κάθε σου κίνηση και λέξη κατέχει και ένα εκπαιδευτικό χαρακτήρα γι’ αυτά. Θα νιώσεις πως πρέπει να πάρεις την ζωή πιο πολύ στα σοβαρά, επειδή έχεις αναλάβει πολλές ευθύνες. Τυχερό σου νούμερο το 5.

ΚΡΙΟΣ
Η ψυχρολουσία του προηγούμενου μήνα θα μετατραπεί σε οικογενειακή θαλπωρή. Είναι η εποχή να στρέψεις την προσοχή σου στην οικογένεια και τα παιδιά σου. Για αυτούς που δεν έχουν ακόμα τέκνα, θα τους δοθεί η ευκαιρία να αποκτήσουν. Στο τέλος του μήνα σε περιμένει μια έκπληξη που ίσως σε οδηγήσει σε κέρδη. Τυχερά σου νούμερα το 5 και το 7.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι υποψήφιοι οδηγοί θα πρέπει να προσέξουν κατά την εξέτασή τους, διότι τα πράγματα δεν είναι όπως όταν οδηγούν παράνομα. Ευνοούνται οι νέες γνωριμίες αυτό το διάστημα καθώς και η αλλαγή τόπου διαμονής. Φίλος ή φίλη σου ενδέχεται να μεταλλαχθεί σε κάτι άλλο στη ζωή σου, αν βέβαια το θελήσεις και εσύ. Τυχερά σου νούμερα το 6, 8, 15.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δεν διακρίνεσαι για την αντοχή σου, πράγμα που σημαίνει πως σου χρειάζεται και άλλη εξάσκηση, σωματική αλλά και πνευματική. Θα σου δημιουργηθεί η ανάγκη να μάθεις πράγματα μέσα από το διάβασμα, πράγμα που θα σε οδηγήσει στο να μην είσαι πολύ πρακτικός/ή. Αυτό είναι το πρόβλημα, επειδή η δουλειά σου δεν πάει και τόσο καλά. Τυχερό σου νούμερο το 3.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα πέσεις εκ νέου στην έντονη κοινωνική ζωή και τις εμπειρίες. Στα μέσα του μήνα θα δημιουργηθεί στους περισσότερους μια κατάσταση δύσκολη ή πιεστική, ιδιαίτερα στην εργασία τους. Η υπομονή σου θα δοκιμαστεί, και ίσως βγεις νικητής/τρια αν εφαρμόσεις πράγματα που γνωρίζεις με μια στοιχειώδη οργάνωση. Ο σύντροφός σου σε αγαπάει, μα, αυτό δεν θα σου αρκεί. Τυχερά σου νούμερα το 4, 18, 23.
 
ΛΕΩΝ
Θα έχεις τύχη στα παίγνια κάθε είδους. Παλιές σου δουλειές θα σου αποφέρουν κέρδη και η κοινωνικότητά σου θα είναι στα ύψη. Θα γοητέψεις κόσμο και κοσμάκη αυτόν το μήνα. Συνέχισε, έχεις θάρρος, οργάνωση και άποψη. Όμως, κάτι σε περιμένει στην γωνία, κάτι απρόσμενο, όχι και τόσο θετικό, όμως που μπορεί να μετατραπεί σε δημιουργία, όπως εσύ την εννοείς. Τυχερά σου νούμερα το 6, 16, 79 και 80.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ό,τι και να κάνεις, το παρελθόν σου δεν αλλάζει. Όμως αλλάζει το μέλλον. Αυτόν τον μήνα θα φροντίσεις το μέλλον σου μέσω κάποιων αποφάσεων που θα πρέπει να πάρεις. Η κατεύθυνση που πήρες είναι σωστή, και έχεις εμπειρία από τα παλιά ανούσια πράγματα που έκανες, μα θα σκεφτείς μια συγκεκριμένη ευκαιρία που σου είχε τύχει στο παρελθόν και την απέρριψες.

ΖΥΓΟΣ
Το ζώδιο που σου πάει για παρέα και συνεργασίες είναι ο Λέων. Αυτό κάποιοι δεν θα το αναγνωρίσουν λόγω εγωισμού, όμως αυτό το ζώδιο, είτε σε άντρα είτε σε γυναίκα, έχει μια σύνδεση και μια ταύτιση με σένα. Σε περιμένουν διάφορα καλά πράγματα, τα οποία όμως θα κληθείς να καταλάβεις και να αποκρυπτογραφήσεις, πράγμα δύσκολο για σένα. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά. Τυχερό σου νούμερο το 2.