Κι άλλη παράσταση για το «Alexander the Great. Rock Opera»

«Χάρη στο μεγάλο ενδιαφέρον που δείχνετε για τον Αλέξανδρο, πήραμε την απόφαση να πραγματοποιήσουμε ακόμα μία παράσταση την Κυριακή 2 Νοεμβρίου. Αυτή προστίθεται στις δύο ακόμα που έχουμε ανακοινώσει για την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου και το Σάββατο 1 Νοεμβρίου. Σας ευχαριστούμε που αγκαλιάζετε τον Αλέξανδρο!».

Κλείστε θέση στο Βασιλικό Θέατρο για τις 3 εξτρά παραστάσεις «Alexander the Great. Rock opera»!

Με τις δύο παραστάσεις για άτομα με ειδικές ανάγκες, για ανέργους και για πολύτεκνους με ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ, συνεχίζονται οι παραστάσεις της ροκ όπερας «Alexander the Great» του Κωνσταντίνου Αθυρίδη, όπως είχε ανακοινωθεί εξαρχής, συνδυάζοντας την αγορά εισιτηρίου των 100 ευρώ με το σκοπό της κοινωνικής προσφοράς του ΚΘΒΕ προς τις ευπαθείς ομάδες.    
Η θεαματική ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του ΚΘΒΕ που έφερε sold out στις τέσσερις πρώτες ημέρες, «επέβαλε» την απόφαση για 3ήμερη παράταση των παραστάσεων για τις ημερομηνίες 31 Οκτωβρίου,  1 & 2  Νοεμβρίου, στο Βασιλικό Θέατρο Θεσσαλονίκης.

Μπορείτε να προμηθεύεστε τα εισιτήρια σας και για τις τρεις παραστάσεις από τα ταμεία του ΚΘΒΕ, τα καταστήματα Γερμανός, το www.tickethour.com και την Τράπεζα Πειραιώς (στα μηχανήματα APS).

Παραστάσεις
Πέμπτη 23 – Κυριακή 26 Οκτωβρίου (με εισιτήριο) = SOLD OUT
Τετάρτη 29 και Πέμπτη 30 Οκτωβρίου (ελεύθερη είσοδος για ΑΜΕΑ και άνεργους)

ΠΑΡΑΤΑΣΗ – Άλλες 2 παραστάσεις 
Παρασκευή 31 Οκτωβρίου και Σάββατο 1 Νοεμβρίου

ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
Κυριακή 2 Νοεμβρίου

Επόμενο ραντεβού με το φιλοθεάμoν κοινό στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 27, 28/2/2015 και 1/3/2015.

Διαβάστε περισσότερα για τη ροκ όπερα «Alexander the Great. Rock Opera» ΕΔΩ