Η Χάρις Αλεξίου υπογράφει το νέο της cd στο Public

4840 i xaris aleksiou ypografei to neo tis cd sto public

Με αφορμή την κυκλοφορία της νέας δισκογραφικής δουλειάς «Τα όνειρα γίνονται πάλι», η Χάρις Αλεξίου θα βρεθεί στο Public Τσιμισκή, την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου στις 19:00, για να υπογράψει αντίτυπα του νέου album και να μιλήσει από κοντά με το κοινό.

«Τα όνειρα γίνονται πάλι» είναι ο τίτλος τoυ νέου album της Χάρις Αλεξίου που  κυκλοφορεί στα δισκοπωλεία στις 13 Οκτωβρίου από τη Heaven. Ήδη το πρώτο τραγούδι που κυκλοφόρησε ως προπομπός του album, το «Ένα φιλί», σε στίχους του Νίκου Μωραϊτη και μουσική του Rous, κατέκτησε τις καρδιές όλων από την πρώτη στιγμή. Ένα album σημερινό, με τραγούδια εσωτερικά αλλά και εξωστρεφή, τραγούδια που εμπεριέχουν μνήμες αλλά και που συνθέτουν νέες εικόνες, όνειρα που έγιναν έντεκα τραγούδια.

Τα «ύφαναν» με μελωδίες και λόγια οι δημιουργοί: ο Νίκος Μωραϊτης, που υπογράφει τους στίχους σε όλα τα τραγούδια, ενώ είχε και την επιμέλεια της παραγωγής, ο Rous, ο Στάθης Δρογώσης, ο Βασίλης Γαβριηλίδης και η Ανδριάνα Μπάμπαλη που έγραψαν τις μελωδίες. Μία ομάδα δημιουργών της νέας γενιάς με τους οποίους η Χάρις Αλεξίου συνεργάζεται για πρώτη φορά. Ανάμεσά τους, και μία δική της δημιουργία, το τραγούδι με το οποίο ‘ανοίγει’ ο δίσκος. 
Τη διεύθυνση παραγωγής υπογράφει ο Γιώργος Κυβέλλος.

Η Χάρις Αλεξίου θα συναντήσει το κοινό της την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου στις 19:00 στο Public Τσιμισκή και θα υπογράψει αντίτυπα του νέου της album «Τα όνειρα γίνονται πάλι».

Η Χάρις Αλεξίου στο Public Τσιμισκή την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου στις 19:00!
Να είστε εκεί!
Θέλεις νέες κυκλοφορίες. Θέλεις Public.