Ζώδια Οκτωβρίου 2014

4676 zodia apriliou 6

ΖΥΓΟΣ
Το πρόβλημα είναι πως πηγαίνεις να επαναλάβεις κάτι το οποίο κατέχεις ιδιαιτέρως καλά. Να ξέρεις πως μπορούν να ανατραπούν όλα, αλλά και να δημιουργηθούν πράγματα για σένα. Η σχέση σου με τον βασιλιά του ζωϊκού βασιλείου θα σου προσφέρει ωραίες στιγμές, και κάποιες επικερδείς κινήσεις ως προς τα εργασιακά σου. Ο τζόγος σε πάει αυτόν τον μήνα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Εάν έχασες κάποιο δικό σου άτομο το προηγούμενο διάστημα, η ζωή θα σε γλυκάνει με μια εκπληκτική κατάσταση που ίσως βιώσεις στα μέσα του μήνα. Το πράσινο είναι το χρώμα της υγείας. Οι άνθρωποι θα σου φερθούν με ευγένεια και ευαισθησία, πράγμα που θα σε ξεκουράσει από την συνεχή ένταση. Θα ακτινοβολείς ηρεμία προς το τέλος του μήνα. Τυχερά σου νούμερα το 7, 9, 31.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο μήνας περιλαμβάνει άγχος και κάποιοι ίσως καβγαδίσουν με κάποιο αγαπημένο τους πρόσωπο. Αυτό που περιμένεις εναγωνίως αυτό το διάστημα, δεν θα σου βγει σε καλό. Οι πιο επιρρεπείς είναι όσοι γεννήθηκαν το τρίτο δεκαήμερο. Ευνοούνται όμως οι γυναίκες, που όπως πάντα, θα συνεχίσουν να χειρίζονται καλύτερα τα ζητήματά τους από τους άντρες. Τυχερά σου νούμερα, το 23, 35, 69.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα είσαι επιρρεπής στα ατυχήματα. Το μυαλό σου δεν θα συγκεντρώνεται εύκολα, και θα είσαι ολίγον αλλού. Κάποιοι θα ερωτευτούν και κάποιοι απλώς περνούν σε άλλη φάση ζωής. Η συγκέντρωση θα επανέλθει δριμύτερη κατά το τέλος του μήνα. Η τύχη θα είναι με το μέρος σου μετά, αλλά όχι κατά τη διάρκεια του μήνα. Τυχερά σου νούμερο το 7 και το 8.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα επανέλθει ένα πρόσφατο θέμα σε σχέση με τα εργασιακά σου. Μια πρόταση που απέρριψες εδώ και λίγο καιρό θα αποδειχτεί πως ήταν μια λάθος κίνηση εκ μέρους σου. Το ζήτημα αυτό ίσως γίνει μάλιστα και πιο σοβαρό, κάτι ως μια κρίση προσωπικότητας ή ηλικίας. Ζήσε την ηλικία σου. Τα τυχερά παιχνίδια δεν ενδείκνυνται για σένα.

ΙΧΘΥΕΣ
Το ό,τι έχεις μεγαλώσει πριν της ώρας σου είναι γεγονός. Ξέρεις κάτι καλό για την ζωή, μα δεν θα μπορείς να το εφαρμόσεις που σημαίνει πως παραμένεις κάπως ανώριμος/η. Η συμπεριφορά σου θα είναι το πρώτο που θα δοκιμάσεις, αλλά πολλές φορές θα φαίνεται στους γύρω σου ως επίπλαστη. Η ζωή είναι ωραία, ειδικά για του νέους, πράγμα που θα σου διαφύγει αυτόν τον μήνα.

ΚΡΙΟΣ
Η δροσιά του προηγούμενου μήνα θα γίνει κρύο και ίσως ψύχρα εσωτερική. Θα σου δοθεί μια καλή επαγγελματική ευκαιρία, αλλά θα ξυπνήσεις αργοπορημένος/ή και ίσως χάσεις το πρώτο ραντεβού. Ο καιρός δεν προσφέρεται για ανόητα λάθη, όχι ότι θα κάνεις πολλά, αλλά ίσως το μοιραίο καθώς στρίβεις στην γωνία. Τυχερό σου νούμερο το 5.

ΤΑΥΡΟΣ
Ό,τι έκανες έκανες στην εξεταστική (για τους φοιτητές). Καιρός να ασχοληθείς λίγο με τον εαυτό σου. Το πράγμα θα κυλήσει ήρεμα για εσένα. Στα μέσα του μήνα θα σου παρουσιαστεί μια ανατροπή, που ίσως για μερικούς να είναι και εντελώς εκπληκτική, αλλά για τους περισσότερους μάλλον average. Τυχερά σου νούμερα το 4, 9, 12 και το 33.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Εάν νιώθεις ακόμα ακμαίος/α μετά από την περιπέτεια που πέρασες, τώρα είναι η ώρα να δείξεις αυτός/ή που πραγματικά είσαι. Είσαι μια μαχήτρια/ής, αυτό είσαι στην πραγματικότητα. Αυτόν τον μήνα θα σου παρουσιασθούν κάποιες ευκαιρίες όπου και θα εφαρμόσεις την γνώση σου πάνω στην επιβίωση, πράγμα που γνωρίζεις εξαιρετικά καλά, αν και πολλά τελευταία δεν σου βγήκαν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γονείς και φίλοι είναι πάντα δίπλα σου. Τον μήνα αυτό θα νιώσεις την ανάγκη να απομονωθείς λιγάκι και να πάρεις αποστάσεις από τους γύρω σου. Εάν το νιώθεις πραγματικά θα εφαρμόσεις πρόγραμμα αποτοξίνωσης από πράγματα που δεν σου κάνουν πια καλό. Τα νιάτα δεν είναι για πάντα. Κάποιος θα σε βοηθήσει να οργανωθείς. Τυχερό σου νούμερο το 6.

ΛΕΩΝ
Θα σου βγούνε τρία πρότζεκτ καινούρια και ακόμα δύο που είχες κάνει πριν από λίγο καιρό θα σου αποδώσουν καρπούς και κάποια κέρδη. Πώς τα καταφέρνεις και πάντα βρίσκεις τον πιο δημιουργικό τρόπο; Η εργασία σου πηγαίνει όλο και καλύτερα. Το έχεις. Προχώρα. Τυχερά σου νούμερα το 2, 4, 25, 50, 77, 80.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ανήκεις ως άτομο πολλές φορές σε καταστάσεις που αν τις σκεφτείς λογικά δεν σου αποφέρουν ιδιαίτερα κέρδη, ειδικά ως προς την αναγνώριση της αξίας σου από τους άλλους. Το μπέρδεμα που αντιμετώπισες πρόσφατα, δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που θα αντιμετωπίσεις προς το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα. Τυχερά σου νούμερα το 22, 23, 30, 35, 67.