The Mindtrap, μια μοναδική εμπειρία απόδρασης!

Το The Mindtrap είναι το μεγαλύτερο ζωντανό παιχνίδι απόδρασης στη Θεσσαλονίκη. Μπες στο χώρο του παιχνιδιού με την παρέα σου (2-5) άτομα και προσπαθήστε να αποδράσετε μέσα σε 60 λεπτά.

Είστε λάτρεις του μυστηρίου; Σκεφτήκατε ποτέ πως θα ήταν αν πρωταγωνιστούσατε σε μία από τις ταινίες που βλέπετε στο σινεμά; Τι θα κάνατε αν είσασταν ο Σέρλοκ Χολμς ή αν έπρεπε να δραπετεύσετε από μία από τις δοκιμασίες του Τζίγκσο, του διάσημου κακού από τις ταινίες «Saw»; Θα είχατε την απαραίτητη ψυχραιμία; Αυτά τα ερωτήματα και άλλα πολλά θα απαντηθούν με μια επίσκεψη στο μεγαλύτερο ζωντανό παιχνίδι απόδρασης στην Ευρώπη που φέτος το Σεπτέμβριο ήρθε στη Θεσσαλονίκη. Το The Mindtrap έρχεται να σας προβληματίσει, να σας παγιδεύσει και να βγάλει στην επιφάνεια τα βαθύτερα ένστικτα επιβίωσής σας με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο! Στόχος είναι να βρεις αντικείμενα, κλειδιά, κωδικούς, γρίφους. 

Το The Mindtrap αποτελεί την ιδανική εναλλακτική μορφή ψυχαγωγίας που θα αλλάξει όλα όσα ξέρατε για τη διασκέδαση στη Θεσσαλονίκη. Σε έναν χώρο 400 τ.μ. στην καρδιά της πόλης, στην οδό Κομνηνών 18 με Τσιμισκή δημιουργήθηκε ένα ζωντανό παιχνίδι απόδρασης που σας καλεί να λύσετε το μυστήριο και να δραπετεύσετε μέσα σε ένα χρονικό διάστημα 60 λεπτών.
Ο βασικός κανόνας; Κανείς δεν μπορεί να δραπετεύσει μόνος του. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις ιδέες και τις ικανότητες της ομάδας σας για να μπορέσετε να λύσετε το γρίφο και να βγείτε νικητές από το The Mindtrap. Συγκεντρώστε τα στοιχεία, βρείτε αντικείμενα, κλειδιά, κωδικούς, γρίφους και προσπαθήστε να λύσετε τα παζλ. Χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας, συνδυάστε και ανοίξτε κλειδαριές, κουτιά,  χρηματοκιβώτια ή ακόμα και πόρτες έτσι ώστε να καταφέρετε μαζί με την παρέα σας να διαλευκάνετε την υπόθεση και να προλάβετε να δραπετεύσετε στην ώρα σας!

Οι Κανόνες του The Mindtrap

1. Από τη στιγμή που μπαίνεις στο δωμάτιο ο στόχος είναι ένας, η απόδραση!

2. Ότι συμβαίνει στο The Mindtrap, μένει  στο The Mindtrap. Μην δώσεις στοιχεία για το περιεχόμενο και την ιστορία του δωματίου για να μπορέσουν να το απολαύσουν και οι φίλοι σου.

3. Μην σπαταλήσεις το χρόνο σου, μην ξεχνάς είναι μόνο 60 λεπτά. Μια ιδέα μπορεί να γεννήσει ένα καινούριο στοιχείο που θα σε οδηγήσει στην έξοδο.

4. Ψάξε παντού, ακόμα και στα πιο απίθανα μέρη και χρησιμοποίησε όλα τα στοιχεία που θα συγκεντρώσεις.

5. Ο πανικός δεν είναι φίλος σου. Με ηρεμία και καθαρό μυαλό προσπάθησε να λύσεις το μυστήριο και να δραπετεύσεις. Ωστόσο, σε περίπτωση που κάποιος πανικοβληθεί, υπάρχει κουμπί μέσα στο δωμάτιο που το πατάς και μπορείς να αποχωρήσεις.

6. Η ομάδα σου είναι το κλειδί που θα σε οδηγήσει στην έξοδο. Μόνο αν συνεργαστείτε θα καταφέρετε να κερδίσετε.

7. Οι διοργανωτές του The Mindtrap χαίρονται με το να σας βλέπουν να διασκεδάζετε. Για αυτό βάλτε τα δυνατά σας, για να σας δώσουν όλο και περισσότερα στοιχεία.

8. Μην ξεχνάς ότι πρόκειται για παιχνίδι. Μπορεί να δυσκολέψει σε κάποια σημεία, ωστόσο παραμένει παιχνίδι.

9. Βάλε την εξυπνάδα σου σε εφαρμογή και λύσε όλα τα μυστήρια των δωματίων του The Mindtrap. Οπλίσου με υπομονή και επιμονή και θα δεις ότι η λύση είναι μπροστά σου!

10. Χρησιμοποίησε όλες τις δυνατότητες του μυαλού σου. Σκέψου, βάλε τα στοιχεία στη σωστή σειρά και πέρνα καλά με την παρέα σου!

Το βασικότερο που έχεις να κάνεις είναι να το διασκεδάσεις!  


Η εταιρεία The MindTrap έφτιαξε το μεγαλύτερο ζωντανό παιχνίδι απόδρασης της Ευρώπης στην Θεσσαλονίκη με στόχο να αλλάξει τα δεδομένα στην διασκέδαση της πόλης. Με μία επίσκεψη στα escaperooms, ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει τις δυνατότητές του, να συνεργαστεί με την ομάδα του και να διασκεδάσει με έναν διαδραστικό τρόπο. Το The MindTrap αφού μελέτησε τα πρότυπα των escaperooms που έχουν κατακλύσει την Ευρώπη και την Αμερική και κερδίζουν καθημερινά όλο και περισσότερους φανατικούς υποστηρικτές, ανέβασε ακόμα περισσότερο το επίπεδο των ζωντανών παιχνιδιών απόδρασης, καθώς δημιούργησε έναν πολυχώρο 400 τ.μ., τον μεγαλύτερο στην Ευρώπη, με έξι δωμάτια γεμάτα γρίφους, στοιχεία και παζλ που θα ανεβάσουν το ενδιαφέρον του παίκτη στα ύψη. Μια επίσκεψη θα σας πείσει! Σας περιμένουμε στον 2ο όροφο της οδού Κομνηνών 18 με Τσιμισκή.
Στο The Mindtrap δεν έχει τόση μεγάλη σημασία η ηλικία όσο η δυνατότητα σας να συνδυάσετε τα στοιχεία και να δραπετεύσετε. Επειδή ωστόσο ένα μυστήριο μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο για να το λύσει κάποιος, τα παιδιά κάτω των 12 ετών θα πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα. Για τα υπόλοιπα παιδιά από 12 και  μέχρι… όσο πάει, η είσοδος στο The Mindtrap είναι ανοιχτή αλλά φυσικά με την κατάλληλη παρέα. Στα δωμάτια μπορούν να μπουν ομάδες από 3 έως 5 άτομα, καθώς όπως είναι γνωστό, πολλά μυαλά δουλεύουν καλύτερα από ότι ένα! Μαθητές, φοιτητές, παρέες και οικογένειες θα διασκεδάσουν και θα ακονίσουν το μυαλό τους προσπαθώντας να δραπετεύσουν από τα δωμάτια του The Mindtrap. Υπάρχουν προνομιακές τιμές για φοιτητές, πολύτεκνους και ανέργους.

ΔΩΜΑΤΙΑ

The Final Lunch
Μια πρόσκληση σε γεύμα – Ένα μυστηριώδες παιχνίδι απόδρασης.

Insanity
Το ιδανικό δωμάτιο για να ξεπεράσετε τις φοβίες σας για τα ιατρεία.
Το ιδανικό δωμάτιο για να ξεπεράσετε τις φοβίες σας για τα ιατρεία. Γιατί; Γιατί πολύ απλά, κανένα ιατρείο δεν μοιάζει με αυτό που θα βρείτε στο The Mindtrap. Το πρώτο escaperoom είναι το ιατρείο ενός ψυχιάτρου, ο οποίος με ανορθόδοξες μεθόδους και πειράματα προσπαθεί να γιατρέψει τους παράφρονες ασθενείς του. Ακολουθήστε τα στοιχεία και δραπετεύστε από την «τρέλα» του δωματίου πριν να είναι αργά!

The Wicklewood Heritage
Ένα σπίτι ζωντανό παζλ

Prisoners of Hope
October 2014

Reflections
October 2014

The Last Kingdom
October 2014

Ζήσε μια μοναδική εμπειρία απόδρασης στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, Κομνηνών 18 & Τσιμισκή.

Το να έρθεις στο Mindtrap είναι απλό, κάνοντας είτε μια κράτηση μέσω του website μας http://www.themindtrap.gr/ είτε μέσω τηλεφώνου στο 2310 269885.
Το αν θα είναι εξίσου απλό να βγεις, εξαρτάται από εσένα!