Ζώδια Σεπτεμβρίου 2014

3975 zodia apriliou 5

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δεν θα σου βγουν μερικά πράγματα σε σχέση με τα επαγγελματικά σου. Οι δυσκολίες όμως για ανθρώπους σαν και σένα είναι για να ξεπερνιούνται. Στα μέσα του μήνα θα λυθούν κάποια ζητήματά σου και θα νιώσεις καλύτερα. Ο μήνας όμως θα είναι δύσκολος και ίσως για κάποιους/ες αρκετά. Ήρθε η ώρα να οργανωθείς και να αποδείξεις το ποιος ή ποια είσαι. Οργάνωση και εργασία πηγαίνουν μαζί.

ΖΥΓΟΣ
Πολλές φορές εκφράζεσαι ευθέως, πράγμα που οι γύρω σου είτε δεν σου συγχωρούν, είτε κάνουν καιρό να συνηθίσουν. Γνωρίζεις πράγματι πολλά πράγματα και η οπτική σου θα είναι αρκετά αντικειμενική και αληθινή. Αυτό δεν σημαίνει πως θα επιτύχεις όλα όσα θα ήθελες, διότι το κάθε πράγμα θέλει τον τρόπο του. Τυχερό σου νούμερο το 37.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Όσο και αν επιμένεις να γίνει το δικό σου, δεν θα γίνεται. Θα βρεθείς προ σύγκρουσης με κάποιους συνάδελφούς σου ή φίλους σου. Κράτησε στάση σκεπτικιστική απέναντι σε νέες γνωριμίες. Κάποιο συγγενικό σου πρόσωπο φαίνεται πως θα σε συμβουλέψει ή θα σε διασώσει από μια απώλεια, είτε χρηματική, είτε συναισθηματική. Τυχερά σου νούμερα, το 55, 78, 79.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο μήνας περιλαμβάνει καβγάδες και άγχος σε σχέση με την δουλειά ή τις σπουδές σου. Πρόσωπα θα δείξουν έναν άλλον εαυτό από αυτόν που ήξερες, πράγμα που θα σε επηρεάσει ψυχολογικά. Οι πιο πνευματώδεις θα εκμεταλλευτούν την κατάσταση για να βγάλουν κάποια χρήσιμα συμπεράσματα για τον εαυτό τους και τις σχέσεις τους. Τυχερά σου νούμερα το 7, 26, και 56.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κάποιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις και θα γοητευτείς θα αλλάξει κάπως την  καθημερινότητά σου. Η τάση σου όμως να στηρίζεσαι αποκλειστικά στους άλλους και στην τύχη, δεν θα σου βγει σε καλό και θα πρέπει να την αναθεωρήσεις ως στάση. Ο άνθρωπος γεννιέται μόνος και αναλαμβάνει τις προσωπικές του ευθύνες έναντι του εαυτού του και των άλλων. Τυχερό σου νούμερο το 1.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα τεθεί ένα ζήτημα σε σχέση με το εργασιακό σου μέλλον στα μέσα του μήνα. Η απόφαση θα πρέπει να παρθεί από εσένα, όμως κάποιος φίλος ίσως σου δώσει το κλειδί για την λύση. Να ξέρεις πως η ζωή είναι πιο σκληρή από ό,τι νομίζεις, αν και μέχρι στιγμής σε πολλούς σαν και σένα, έχει φερθεί καλά. Η σκέψη σου διαυγής, θα σε βοηθήσει στις αντιξοότητες. Τυχερά σου νούμερα το 25 και το 32.

ΙΧΘΥΕΣ

Είσαι αυτό που είσαι και ήρθε η ώρα να το αποδεχτείς. Η τάση να είσαι πάντα αρεστός/ή στους άλλους και να παραμερίζεις τον εαυτό σου πλησιάζει προς το τέλος της. Άνθρωποι γύρω σου θα σε θαυμάσουν και κάποιοι φίλοι θα σου συμπαρασταθούν. Κάποιοι θα γνωρίσουν τον ή την σύντροφο της ζωής τους, χωρίς να το καταλάβουν από την αρχή της γνωριμίας. Τυχερό σου νούμερο το 2.

ΚΡΙΟΣ
Εκτός από την δροσιά του Σεπτεμβρίου που θα νιώσεις με την έναρξη του μήνα, θα νιώσεις και μια δροσιά ή ανανέωση και μέσα σου. Ο μήνας για σένα θα σου δημιουργήσει ένα αίσθημα να δουλέψεις, να δημιουργήσεις και να οργανωθείς, όχι μόνο στην εργασία σου αλλά και στην κοινωνική και οικογενειακή σου ζωή. Τυχερό σου νούμερο το 3.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο μήνας για τους φοιτητές (αιώνιους και μη) θα είναι κοπιαστικός και επίπονος. Εκτός από την εξεταστική, υπάρχει όμως και η ζωή, που εσύ προτιμάς ιδιαιτέρως. Θα ενισχυθεί η διάθεση σου για αλλαγές και νέες γνωριμίες. Οι μετακινήσεις και η αλλαγή τόπου διαμονής θα μπουν για πολλούς ως προτεραιότητες, πράγματα που θα σου βγουν σε καλό. Τυχερό σου νούμερο το 4.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Πρόκειται για καταστροφή. Αυτό θα νιώσεις στην αρχή της δύσκολης περιόδου που αρχίζει για σένα. Η εργασία σου θα τρίζει και η όποια χαρά βρίσκεις από την ζωή θα παραμερίσει για να έρθει η δοκιμασία. Ο/η σύντροφός σου θα αποδειχτεί πως είναι πάντα πλάι σου και σε βοηθάει συναισθηματικά και υλικά, οπότε οι φόβοι σου θα μειωθούν. Τυχερά σου νούμερα το 6 και το 10.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πράγματα που ανέβαλες ή έκανες πως δεν υπάρχουν επειδή σε μπέρδευαν ή σε δυσκόλευαν, θα παρουσιαστούν μπροστά σου ώστε να τα αντιμετωπίσεις. Οι φίλοι και οι γονείς δεν είναι το ίδιο πράγμα. Αυτό να θυμάσαι, επειδή πολλές φορές διαχέεσαι και χάνεις το μέτρο σε αυτά που αποκαλύπτεις στην οικογένειά σου.  Τυχερά σου νούμερα το 14, 32 και 45.
 
ΛΕΩΝ
Πρόκειται για τον πιο στοχαστικό μήνα του 2014. Αν κάνεις πνευματική εργασία, θα έχεις διαύγεια και υπομονή. Το θεματάκι που θα αντιμετωπίσεις θα είναι το έτερον ήμισυ, το οποίο σε πολλούς λέοντες είτε δεν υπάρχει είτε αποτελείται από… πολλά πρόσωπα. Δεν είναι καιρός για σημαντικές αλλαγές πάντως, αν και θα νιώσεις το αντίθετο. Τυχερά σου νούμερα τα 3, 6, 9, 17.