Ζώδια Αυγούστου 2014

3683 zodia maiou 3

ΛΕΩΝ
Τύχη. Αυτή είναι η λέξη για σένα αυτόν τον μήνα. Η ψυχολογία σου δεν είναι και στα καλύτερα της, αλλά θα παίρνεις δόσεις ευτυχίας από μικρά καθημερινά, ευνοϊκά πράγματα που θα βιώσεις. Η προσοχή σου θα στραφεί στις λεπτομέρειες γύρω σου και όλα θα σου φανούν απλά στο τέλος. Για τον τρόπο που θέλεις να ζήσεις και να υπάρχεις δηλαδή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο μήνας για σένα ενδείκνυται για συζητήσεις και παραγωγικές φιλίες. Θα έρθεις σε επαφή με αρκετό κόσμο, πράγμα που θα σου δώσει μια νέα εικόνα για το τι συμβαίνει γύρω σου στον πλανήτη Γη. Ο κόσμος είναι γοητευτικός, επειδή είναι απροσδιόριστος και η ζωή αναπάντεχη. Η ψυχολογία σου στα ύψη. Τυχερά σου νούμερα, το 5, 9 και 10.

ΖΥΓΟΣ
Για όσους μείνουν στην πόλη, ο μήνας θα είναι μια ρουτίνα ραστώνης. Κάπου στα τέλη του μήνα θα επανέλθει η ενεργητικότητα και η δράση. Όσοι φύγουν για διακοπές θα ανακαλύψουν πως ο τρόπος που έκαναν διακοπές πριν δεν τους ξεκουράζει πια. Μερικοί τολμηροί θα δοκιμάσουν κάποια χειρωνακτική εργασία κατά την παραθέρισή τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Υπάρχει μπροστά σου ταξίδι. Κατά την διάρκειά του, είτε είναι μέσα από τα βιβλία σου, άρα στο μυαλό σου, είτε το κάνεις κανονικά, με βαλίτσες και τα τοιαύτα, θα νιώσεις μια ελευθερία που δεν έχεις ξανανιώσει. Η ελευθερία να προσεγγίσεις τον εαυτό σου, αυτόν που νιώθεις πιο άνετα, και νιώθεις πως είσαι εσύ. Ευνοείται η αλλαγή και το ταξίδι.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Εάν είσαι φοιτητής, είτε θα διαβάσεις αρκετά αυτό το διάστημα είτε θα ταξιδέψεις στην πόλη που πέρασες (για τους πρωτοετείς) για να κανονίσεις τόπο διαμονής κλπ. Σε κάθε περίπτωση, ανοίγεται μπροστά σου μια νέα πραγματικότητα, η οποία θα είναι θέμα χειρισμών περισσότερο δικών σου, χωρίς να είναι αναγκαστικά ευχάριστη, έτσι όπως εννοούσες την λέξη “ευχάριστη” ως τώρα. Τυχερό σου νούμερο το 2.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η περίοδος δεν θα είναι θετική για τους ελεύθερους επαγγελματίες. Έξοδα, φόροι, και έλλειψη πελατών, ίσως σε ταλαιπωρήσουν αρκετά, ιδιαίτερα αν είσαι από τους όχι και τόσο καλά οργανωμένους επαγγελματικά. Οι λύσεις είναι εκεί για να τις επινοήσεις και αυτό θα κάνεις. Στα μέσα του μήνα θα νιώσεις κούραση, περισσότερο ψυχολογική. Τυχερά σου νούμερα, το 5, 7 και 9.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Όσοι έχουν παιδιά, θα περάσουν ευχάριστα σε κάποια παραλία. Το καλοκαίρι αυτό ίσως σου θυμίσει κάποια καλοκαίρια από τα παιδικά σου χρόνια. Οι αδέσμευτοι ίσως να αναβάλλουν κάποια θέματα και δουλειές για να ξεκουραστούν. Περισσότερο μόνοι τους, διότι η μοναξιά για σένα δεν είναι πάντα τόσο αρνητική, το αντίθετο μάλιστα.

ΙΧΘΥΕΣ
Οι πιο δημιουργικοί και έξυπνοι, θα το αποδεχτούν γρήγορα και θα προσπαθήσουν να το κάνουν καλύτερο για τους ίδιους και τον κύκλο τους. Θα βιώσεις μια κλίση προς το αλκοόλ και την υπερφαγία. Παρόλα αυτά, τίποτα δεν υπάρχει που δεν αποδέχεσαι για σένα. Θα αναπτύξεις διορατικότητα και αυτογνωσία. Τυχερό σου νούμερο το 8.

ΚΡΙΟΣ
Ελλείψει χρημάτων, θα αναγκαστείς να κόψεις τις φετινές σου διακοπές. Η κατάσταση στα ερωτικά σου όμως θα σου δώσει κουράγιο και ενδιαφέρον, μιας και θα είσαι ιδιαίτερα ανεβασμένος/η με ένα άτομο που θα μπει στην ζωή σου. Το ίδιο ισχύει και για όσους είναι δεσμευμένοι, αφού ο σύντροφός τους θα διατηρήσει ιδιαίτερη επαφή με αυτούς/ές. Τυχερό σου νούμερο το 3.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο ζεστός Αύγουστος σου επιφυλάσσει δυσάρεστες εκπλήξεις ως προς τα επαγγελματικά. Από την άλλη, η μη ενεργή περίοδος όπου θα τεθούν τα συγκεκριμένα ζητήματα, θα αποτελέσει ιδανική στιγμή για να πάρεις το χρόνο σου και να αποφασίσεις προς την επίλυσή τους. Η τύχη θα είναι με το μέρος σου, ειδικά αν ρισκάρεις χρήμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Νεύρα, ηρεμία, ξεκούραση. Αυτές τις τρεις καταστάσεις θα βιώσεις. Ο μήνας για σένα αρχίζει έντονα και ίσως μπεις σε κάποιες διαμάχες σε σχέση με την οικογένειά σου. Όμως, τα θέματα σου θα επιλυθούν (ίσως μερικοί να μπουν σε αναβολές) και από τα μέσα του μήνα θα απολαύσεις μια ήρεμη και ευχάριστη καλοκαιρινή περίοδο, για πολλούς στο άστυ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η αγάπη θέλει δύο… αλλά στην εποχή μας αυτό ίσως να νιώθεις πως έχει αλλάξει. Μια επαφή σου με δεσμευμένο άτομο του αντίθετου φύλου θα περιπλέξει λίγο τα πιστεύω σου για το τι σημαίνει ερωτική σχέση στην εποχή μας. Το ερωτικό τρίγωνο, θέλει… τρεις. Θα ζήσεις αυτό που θα σου παρουσιαστεί. Χρήσιμα συμπεράσματα για σένα θα προκύψουν στον τέλος του καλοκαιριού.