Ζώδια Ιουνίου 2014

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το γεγονός ότι έχεις τάση να ξεγυμνώνεσαι μπροστά στους φίλους σου σού δίνει από τη μια ένα αίσθημα ότι κάπου μπορείς να εκφράζεις το μέσα σου και να ανήκεις, μα από την άλλη, σου δημιουργεί ένα αίσθημα απόλυτης έκθεσης, που σε ωθεί σε αρνητικές σκέψεις. Ο μήνας ενδείκνυται στο να αλλάξεις τις συμπεριφορές που σε πηγαίνουν πίσω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Ιούνιος αποτελεί για εσένα την αρχή μιας περιόδου χαράς και ευδαιμονίας. Θα βρεθείς σε κατάσταση περισυλλογής για τον τρόπο που θα πρέπει να εκφράσεις την θέση πως ένας άνθρωπος δεν είναι δυνατόν να έχει όλα τα χαρακτηριστικά που τα στερεότυπα της εποχής απαιτούν, ώστε να υπάρχουν ερωτικές σχέσεις. Αυτή θα είναι και η δυσκολία του μήνα για εσένα.

ΛΕΩΝ
Θα βρεθείς μπροστά σε πολλαπλά διλήμματα αυτόν το μήνα, σε σχέση με την εργασία σου, πράγμα που ίσως επηρεάσει και κάποιες φιλικές σου σχέσεις. Θα βοηθηθείς αν αναλογιστείς τις σωστές αποφάσεις που έχεις πάρει στο παρελθόν. Η μοίρα σου μπορεί να σε καθορίζει, όμως, τι θα ήταν η μοίρα εάν δεν ήσουν ελεύθερος να αποκλίνεις από αυτήν;
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα νιώσεις ισορροπημένος/η αυτόν το μήνα, ειδικά προς το τέλος του. Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να δώσεις κάποιες μάχες για να το κατακτήσεις, πράγμα που θα καταλάβεις πως είναι μια συνεχής διαδικασία και προσπάθεια. Τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν μέσα σου πια, μετά από μια μακροχρόνια θολούρα. Από την άλλη, η ισορροπία σου μπορεί και να είναι εύθραυστη.

ΖΥΓΟΣ
Το καλοκαίρι για σένα ξεκινά με τις καλύτερες προϋποθέσεις στις ερωτικές σου σχέσεις. Στα μέσα του μήνα όμως θα βρεθείς σε μια μάχη. Των δύο φύλων; Ίσως. Αυτό που θα σε βοηθήσει, είναι να έχεις στο μυαλό σου πως ο άνθρωπος που λέει όχι συνεχώς φτάνει σε σημείο απομόνωσης. Η λύση είναι κάτι ενδιάμεσο, πράγμα δύσκολο για σένα να εφαρμόσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Oι διακοπές για εσένα μπορεί να σου είναι σημαντικές, αν σε έχει κουράσει η συνεχής κίνηση στα εργασιακά, αλλά δεν αποτελεί κάτι που θα αποζητήσεις διακαώς. Φέτος τον Ιούνιο μπορεί να σου παρουσιαστούν ευκαιρίες να μάθεις νέα πράγματα ή να εκπαιδευτείς σε κάτι νέο. Το κέφι σου για όλα αυτά θα ενισχυθεί από το περιβάλλον σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Υπάρχει ισχυρό ενδεχόμενο να βρεθείς σε μια δύσκολη κατάσταση όπου θα χρειαστεί να στραφείς στον εαυτό σου ή να γίνεις παραπάνω εγωιστής/στρια από αυτό που είσαι. Ίσως αυτό να σε βοηθήσει να κατανοήσεις καλύτερα τους γύρω σου, και αν όχι να τους δεχτείς, να εσωτερικεύσεις αυτό που κάνει καλό σε σένα, και στην πορεία σου σε αυτήν τη ζωή. Κουράγιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η διάθεση σου για κάτι καλύτερο ή για κάτι που θέλεις να πετύχεις σε πιο συλλογικό επίπεδο θα αναπτερωθεί από μια νέα γνωριμία, όχι απαραίτητα ερωτικής φύσης. Η επικοινωνία με τους γύρω σου θα είναι στα ύψη. Μην ξεχάσεις όμως τα λόγια του ποιητή: μην την εξευτελίζεις (την ζωή σου) μες στην πολλή συνάφεια του κόσμου, μες στες πολλές κινήσεις κι ομιλίες. Όσο μπορείς…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αν έχεις αδέλφια, τώρα είναι η ώρα να λύσεις μερικά μακροχρόνια θέματα που σας απασχολούν. Η οικογένεια είναι κάτι που σου αρέσει και που θέλεις πάντα να τιμάς και να ασχολείσαι. Στα μέσα του μήνα θα σου παρουσιαστεί μια επαγγελματική ευκαιρία. Αν είσαι άνεργος ή ανενεργός, μπορεί να βρεις μια ενδιαφέρουσα απασχόληση.

ΙΧΘΕΙΣ
Ο καιρός ήρθε ώστε να ξεκαθαρίσεις μερικά θέματα στις σχέσεις σου. Θα βρεις ίσως την δική σου οπτική, μα θα χρειαστεί να έχεις πάντα κάποιον που θα σε συμβουλέψει ή που θα παίρνεις ένα feedback. Το διφορούμενο του πράγματος θα φανεί στο τέλος του μήνα, όπου και με την πρέπουσα προσπάθεια από εσένα, θα λυθούν τα ζητήματα που σε απασχολούν.

ΚΡΙΟΣ
Φέτος το καλοκαίρι δεν θέλεις απλώς μπάνια και ηλιοθεραπεία, αλλά να υπάρχει μια παραγωγική κατάσταση γύρω σου. Έχεις ανάγκη τα πράγματα γύρω σου να μην διαλύονται ή να μην υπάρχει αναβολή των προσδοκιών σου. Κάτι καλό θα πετύχεις στην εργασία σου, είτε σε σχέση με οικονομικές απολαβές είτε με αναγνώριση των προσπαθειών σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτόν το μήνα θα βρεθείς σε κάποιο οικονομικό αδιέξοδο. Ίσως χάσεις τη δουλειά σου ή ένα μεγάλο τμήμα της. Παρόλα αυτά, δεν θα φτάσεις να παίξεις στην «Πείνα» του Κνουτ Χάμσουν. Στην Ελλάδα το οικογενειακό περιβάλλον βοηθάει. Πάντως να ξέρεις πως όλα σε αυτή την ζωή κάποτε ξεπληρώνονται, πράγμα που ίσως αγνοείς