Ζώδια Φεβρουαρίου 2014

264 zodia fevrouariou

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Εκπέμπεις μαγνητισμό αυτόν το μήνα στις σχέσεις σου και την εργασία. Οι φόβοι σου για τυχόν απόλυση ή χωρισμούς δεν θα γίνουν πραγματικότητα. Ένα προσωπικό σου θέμα θα προκύψει στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα που θα σε απασχολήσει για αρκετό καιρό. Τυχερές σου μέρες η 2η, 7η και η 22η του μήνα.

ΙΧΘΕΙΣ
Αρχίζει μια δύσκολη περίοδος για εσένα, όσον αφορά στις σχέσεις σου. Η συντροφική σου σχέση μπορεί να τεθεί σε αμφισβήτηση ή κρίση. Μπορεί να υπάρξουν απογοητεύσεις ή και νέα όχι και τόσο ευχάριστα. Το καλό είναι πως θα σου δοθούν λύσεις και εναλλακτικές μέθοδοι για να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες σου. Τυχερό σου νούμερο το 9.

ΚΡΙΟΣ
Εάν κατά τη διάρκεια του προηγούμενου μήνα υπήρξαν καθυστερήσεις ή ακυρώσεις θεμάτων που σε απασχολούν, αυτό το μήνα θα δοθούν λύσεις και τα πράγματα θα έχουν θετική έκβαση. Φίλοι και κοντινά πρόσωπα θα σε βοηθήσουν να πάρεις αποφάσεις και να ζήσεις έντονες κοινωνικές στιγμές. Τυχερό σου νούμερο το 3.

ΤΑΥΡΟΣ
Η έκβαση των θεμάτων της εργασίας σου θα πάνε καλά, ειδικά εάν συνεταιρίζεσαι ή έχεις στενούς συνεργάτες. Ο μήνας δεν θα είναι ακριβώς εύκολος, όμως με οργάνωση και λίγο χιούμορ, μπορείς να λύσεις θέματα και να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου. Οι νέοι έρωτες δεν ευνοούνται αυτόν το μήνα. Τυχερά σου νούμερα το 5, 6 και 8.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα υπάρχει μια σταθερότητα στη ζωή σου κατά τον Φεβρουάριο. Εάν έχεις σταθερή σχέση, ο μήνας ευνοεί την ερωτική ζωή και την επικοινωνία με τον/την σύντροφό σου. Οι νέες ερωτικές σχέσεις διακατέχονται από έντονη σεξουαλικότητα και πάθος. Τυχερές σου μέρες οι πρώτες και οι τελευταίες του μήνα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα αντιμετωπίσεις προβλήματα και προστριβές στη δουλειά σου. Δεν είναι καιρός για οικονομικές δοσοληψίες, επειδή μπορεί να βγεις χαμένος/η. Παρόλα αυτά ευνοείται η συγκέντρωση και η συνεργασία για κάτι που θα δώσει καρπούς στο μέλλον. Η υπομονή είναι απαραίτητο στοιχείο για εσένα αυτό το μήνα. Τυχερό σου νούμερο το 6.

ΛΕΩΝ
Οι σχέσεις σε γενικότερο επίπεδο μπορεί να είναι δύσκολες το διάστημα αυτό. Παρεξηγήσεις ή παρερμηνείες μπορεί να ξεσπάσουν ανά πάσα στιγμή. Γνωστά σου πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να κάνουν την επανεμφάνιση τους. Χειρίσου τα θέματά σου με προσοχή. Στο τέλος του μήνα υπάρχει μεταστροφή του κλίματος προς το καλύτερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ευνοούνται τα ταξίδια, η διασκέδαση και οι νέες σχέσεις, όμως υπάρχει κίνδυνος να αποσταθεροποιηθείς συναισθηματικά ή οικονομικά. Θα πρέπει να μπει και λίγο περίσκεψη στις πράξεις και τις αποφάσεις σου, επειδή το κέφι που διαθέτεις από μόνο του δεν αρκεί. Τυχερά σου νούμερο το 3, 4 και 9.

ΖΥΓΟΣ

Το πρώτο μισό του μήνα μπορεί να δημιουργηθεί κακό κλίμα πάνω σε θέματα συνεργασίας, οικογένειας και χρημάτων. Μπορεί και να νιώσεις πως δεν μπορείς να συγκεντρωθείς εύκολα και να χρειαστεί περισσότερη προσπάθεια για τα θέματα που θα χειριστείς. Στο τέλος του μήνα σε περιμένει ένα γεγονός που περίμενες για αργότερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα υπάρχει ενεργητικότητα και καλή διάθεση στην εργασία σου, όμως, προς τα μέσα του μήνα θα νιώσεις ένταση και άγχος. Οι φίλοι σου θα είναι εκεί για να σε βοηθήσουν με την παρουσία και την καλή τους διάθεση. Το σώμα σου μπορεί να σου δώσει σημάδια κούρασης ή προειδοποίησης για κάτι που αμελείς καιρό. Τυχερά σου νούμερα το 2 και το 7.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Στις αρχές του μήνα θα αντιμετωπίσεις θέματα σε σχέση με περιουσίες, σπίτια ή και εισοδήματα. Ευνοείται η εργασία και η γενικότερη οργάνωση της ζωής σου. Στα μέσα του μήνα ήδη θα δεις θετικά στοιχεία εάν προσπαθήσεις αρκετά από πριν. Τυχερές σου μέρες η 3η, 6η, 12η και 23η του μήνα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα ξεκαθαρίσεις θέματα του παρελθόντος που πάρθηκαν χωρίς πολλή σκέψη και θα σου βγουν σε καλό. Στο δεύτερο δεκαπενθήμερο υπάρχει περίπτωση να κάνεις συναντήσεις με κάποιο άτομο που σε απασχόλησε στο παρελθόν, και να αλλάξεις την άποψη που είχες για θέματα που σε είχαν προβληματίσει. Τυχερά σου νούμερα το 14, 15 και 20.