Ζώδια Απριλίου 2014

1559 zodia apriliou

ΚΡΙΟΣ
Υπάρχεις όπως και οι άλλοι και δεν μπορείς να το αλλάξεις τώρα αυτό. Η ζωή έχει τα πάνω της και τα κάτω της. Νομοτελειακά. Στα μέσα του μήνα θα γυρίσουν εναντίον σου κάποιες ενέργειες ή δουλειές που κάνεις εδώ και καιρό. Ο σύντροφος σου (αν υπάρχει) θα σου σταθεί για να μπορείς να αντιμετωπίσεις τα γεγονότα. Τυχερά σου νούμερα το 5, 6, και 9.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο μήνας θα είναι γενικά όπως ήταν και οι προηγούμενοι. Αν είσαι φοιτητής ή φοιτήτρια, θα πρέπει να δώσεις προσοχή στις παρακολουθήσεις των μαθημάτων, αλλιώς θα μείνεις πίσω. Οι φίλοι υπάρχουν και χωρίς να είσαι εσύ παρών/παρούσα πάντα. Αρκεί να τους σκέφτεσαι ή να σε σκέφτονται. Τυχερά σου νούμερα το 21 και το 30.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η οικογενειακή σου ζωή βρίσκεται στο σημείο που θέλεις, ούτε πολύ πιεστική αλλά ούτε και σε απόσταση. Ίσως να σου παρουσιαστούν ευκαιρίες οικονομικών απολαβών εάν χειριστείς τα επαγγελματικά σου με προγραμματισμό. Αν έχεις αφεντικό, δεν υπάρχει λόγος να έρχεσαι σε αντιπαλότητες, είσαι και εσύ υπεύθυνος/η και αφεντικό της θέσης σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Υπάρχει ένα τραγούδι που λέει: «μη φοβάσαι για ό,τι έρθει, χόρεψε και κοίτα ίσια μπροστά». Αυτό σου χρειάζεται για τον μήνα Απρίλιο. Θα πρέπει να χορέψεις (ή και να κολυμπήσεις) ανάμεσα στις πολλές απαιτήσεις που έχεις δημιουργήσει, είτε στα επαγγελματικά, είτε στις σπουδές. Ο μήνας είναι ιδιόρρυθμος, αλλά και εσύ είσαι έμπειρος/η πια. Τυχερό σου νούμερο το 3.

ΛΕΩΝ
Ο μήνας (όπως και οι περισσότεροι μήνες για σένα) θα είναι δημιουργικός και έντονος. Σου αρέσει η δουλειά και η παραγωγική -δημιουργική ζωή. Θα πρέπει να προσέξεις διάφορους τύπους που μπροστά σου είναι αρνάκια, ενώ πίσω σου μετατρέπονται σε λύκους (και μάλιστα κακούς). Θα είσαι χάι, αλλά για πόσο; Κανείς δεν ξέρει. Τυχερό σου νούμερο το 5.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μια παλιά ιστορία ή άρνηση σου για κάτι θετικό που σου είχε παρουσιαστεί, μπορεί να επανέλθει από την ανάποδη. Ίσως μετανιώσεις για κάποια πράγματα που δεν έκανες ή που αρνήθηκες κάποτε. Να ξέρεις πως δεν γίνεται να αποφύγεις την πραγματικότητα. Δείξε συμπάθεια στους συνεργάτες σου, επειδή ίσως να παρεξηγηθείς. Τυχερά σου νούμερα το 5, 12, 22 και 30.

ΖΥΓΟΣ
Ίσως συναντηθείς με κάποιον/α πρώην σου αυτόν τον μήνα. Ο/η νυν ίσως χρειάζεται περισσότερη προσοχή από εσένα, επειδή θα νιώσει πως κάτι άλλαξε. Ευνοούνται σπουδές, εργασία και νέοι προγραμματισμοί. Ο μήνας αποτελεί την αρχή της Άνοιξης, πράγμα που θα σου δώσει ενέργεια. Τυχερά σου νούμερα το 7 και το 9.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι πιο νέοι ίσως έρθουν μπροστά σε επαγγελματικά διλήμματα αυτόν τον μήνα. Αν αρχίζεις τώρα την επαγγελματική σου σταδιοδρομία, θα αντιμετωπίσεις απογοητεύσεις, διότι αλλιώς τα φαντάστηκες και αλλιώς είναι τα πράγματα στην πράξη. Ευνοούνται τα ταξίδια στο εξωτερικό, αν υπάρξει για κάποιους η ευκαιρία να φύγουν. Τυχερά σου νούμερα το 22 και το 24.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το κλίμα γύρω σου καλυτερεύει είτε στα εργασιακά, είτε στις ευρύτερες επαγγελματικές σου βλέψεις. Ευνοείται η αλλαγή επαγγέλματος σε όσους δοθεί αυτή η ευκαιρία. Ο/η σύντροφος σου θα αποτελέσει τη βοήθεια σου για αυτόν τον μήνα, μην τον/την απογοητεύεις. Προσοχή στην συμπεριφορά σου απέναντι σε οικογένεια και φίλους, διότι πολλές φορές παρεκτρέπεσαι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η υγεία σου ίσως κλονιστεί ελαφρά αυτόν τον μήνα, και ίσως χρειαστεί να πάρεις μια άδεια από τα επαγγελματικά σου, και να επιστρέψεις δριμύτερος/ρη στα τέλη του μήνα. Πολλοί θα θαυμάσουν την αυτοπεποίθηση σου, πράγμα που μάλλον το χρειάζεσαι. Τυχερά σου νούμερα το 14, 16, 23.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κάποιο νέο πρόσωπο θα σε προσεγγίσει ή θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον, πράγμα που θα σου ανοίξει ένα καινούριο τομέα ή τρόπο ζωής που δεν ήξερες. Χρειάζεται να προσπαθήσεις και άλλο στην εργασία σου επειδή τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά τελευταία. Καλείσαι να δώσεις λύσεις εσύ για τον εαυτό σου, αλλά και για κάποια κοντινά σου πρόσωπα.

ΙΧΘΥΕΣ
Μπορεί αυτόν τον μήνα να αποτύχεις να βρεις δουλειά ή να μην έχεις κάποιον που μπορεί να σε συντροφεύει, όμως είσαι δυνατός άνθρωπος και μπορείς να επιβιώσεις συναισθηματικά και υλικά σε έναν κόσμο που αλλάζει. Προσπαθείς και ξαναπροσπαθείς, και κάποτε, από εκεί που βρίσκεσαι να προχωρήσεις λίγο πιο πέρα. Θα είναι καλύτερα σίγουρα.