Αναβάλλεται για την Παρασκευή η πρεμιέρα του «Peter Pan on Ice» στο Μ.Μ.Θ.

Χορός

Η εκπληκτική και πολυαγαπημένη ιστορία του Πιτερ Παν, που όλοι θυμόμαστε από τα παιδικά μας χρόνια, ξεκινά στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης για λίγες μόνο παραστάσεις. Οι παραστάσεις στις 28 & 29 Ιανουαρίου ακυρώνονται για τεχνικούς λόγους.

Διαβάστε Περισσότερα

2ο Mediterranean Salsa & Kizomba Festival

Tο μεγαλύτερο χορεύτικο γεγονός της πόλης. Στην όμορφη Θεσσαλονίκη, διοργανώνεται και φέτος το 2ο Mediterranean Salsa & Kizomba Festival στις 13-14-15 Μαρτίου 2015 στο Principal Club Theater και στον πολυχώρο τέχνης και πολιτισμού Μύλος.

Διαβάστε Περισσότερα

«MONO» στο BlackBox

Χορός

Ο χορευτής-χορογράφος Κωνσταντίνος Μίχος και ο μουσικός Αντώνης Σταυρινός έρχονται στην Θεσσαλονίκη για να παρουσιάσουν για μία μόνο βραδιά στο BlackBox, την αυτοσχεδιαστική παράσταση ΜΟΝΟ.

Διαβάστε Περισσότερα

«China Dream» από το Εθνικό Θέατρο Ακροβατών της Κίνας στο Μέγαρο Μουσικής

Ένας από τους σημαντικότερους πρεσβευτές τους κινεζικού πολιτισμού, το Εθνικό Θέατρο Ακροβατών της Κίνας (China National Acrobatic Troupe), επιστρέφει στην Ελλάδα με ένα ονειρικό υπερθέαμα ακροβατικής τέχνης και καταιγιστικής δράσης, παρουσιάζοντας την παράσταση Όνειρο, το αρτιότερο και εντυπωσιακότερο θέαμα που έχει παρουσιάσει ο διάσημος θίασος στη μακρόχρονη ιστορία του.

Διαβάστε Περισσότερα

«Σώμα σε 64 κινήσεις» στο BlackBox

Χορός

Είμαι εγώ ένας; Είμαι μια και μόνη ψυχή; Όχι εγώ είμαι ένα πλήθος, ένα ασύλληπτο πλήθος, γενεά γενεών, αιώνας των αιώνων. Αμέτρητες φορές η συρροή όλων αυτών που είμαι σκορπίστηκε στο άπειρο για να συγκεντρωθεί και πάλι… (Λευκάδιος Χερν).

Διαβάστε Περισσότερα

4ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Ανατολίτικης Κουλτούρας και Τέχνης

Το 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Ανατολίτικης Κουλτούρας και Τέχνης πραγματοποιείται στις 4, 5, 6 και 7 Δεκεμβρίου 2014, στο Δημοτικό Θέατρο «Άνετον» και στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace, υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε Περισσότερα

Κορυφαίοι της Ρωσίας – Αστέρια της Μόσχας στο Μέγαρο Μουσικής

Ένα μοναδικό Gala Κλασικού Μπαλέτου με αποσπάσματα κορυφαίων αριστουργημάτων από καταξιωμένους χορευτές της Μόσχας. Καταξιωμένοι πρώτοι χορευτές διάσημων μπαλέτων της Μόσχας πρωταγωνιστούν σε ένα μοναδικό αφιέρωμα με κλασικά έργα το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε Περισσότερα

Περισσότερα Άρθρα…