Ζώδια Φεβρουαρίου 2015

Τα άστρα μας

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο μήνας θα σου αποκαλύψει πως είχες δίκιο σε μια προηγούμενη ενέργειά σου, όσον αφορά τα εργασιακά. Κινδυνεύεις όμως να προσπαθήσεις εκ νέου με την ίδια ενέργεια απέναντι σε ένα νέο θέμα, πράγμα που ίσως σε οδηγήσει σε αποτυχία. Όχι! Στην ζωή η ιστορία δεν επαναλαμβάνεται, τουλάχιστον αυτούσια. Φίλος ή φίλη θα σου σταθεί σε ενδεχόμενη δυσκολία που θα συναντήσεις. Οι φίλοι είναι το παν στη ζωή, μην το ξεχνάς αυτό. Τυχερά σου νούμερα το 1, 16 και 29.

Διαβάστε Περισσότερα

Ζώδια Ιανουαρίου 2015

Τα άστρα μας

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Από την σκοπιά σου όλα θα πηγαίνουν καλά, πράγμα που θα σε χαροποιεί, για περιορισμένο όμως διάστημα. Μια λεπτομέρεια στα εργασιακά σου ίσως σε βάλει σε μπελάδες. Τα οικονομικά είναι στάσιμα, ενώ τα έξοδα μεγαλώνουν. Θα κληθείς να οργανώσεις τις επόμενες κινήσεις σου στην πορεία. Τυχερά σου νούμερα το 4, 67, 80.

Διαβάστε Περισσότερα

Ζώδια Νοεμβρίου 2014

Τα άστρα μας

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα καθίσεις μέσα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Θα σκεφτείς και θα εκπαιδεύσεις τον εαυτό σου σε πρόβες στο χώρο σου, μόνος ή μόνη σου. Θέλεις να καταφέρεις πολλά, αλλά αυτά θα πρέπει να κατακτηθούν με πολλή δουλειά. Οι φίλοι πολλές φορές δεν είναι ιδιαίτερα παρόντες στην εξέλιξη της ζωής σου, αυτό θα διαπιστώσεις, πράγμα που θα αποτελέσει μια ευκαιρία για να ωριμάσεις.

Διαβάστε Περισσότερα

Ζώδια Σεπτεμβρίου 2014

Τα άστρα μας

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δεν θα σου βγουν μερικά πράγματα σε σχέση με τα επαγγελματικά σου. Οι δυσκολίες όμως για ανθρώπους σαν και σένα είναι για να ξεπερνιούνται. Στα μέσα του μήνα θα λυθούν κάποια ζητήματά σου και θα νιώσεις καλύτερα. Ο μήνας όμως θα είναι δύσκολος και ίσως για κάποιους/ες αρκετά. Ήρθε η ώρα να οργανωθείς και να αποδείξεις το ποιος ή ποια είσαι. Οργάνωση και εργασία πηγαίνουν μαζί.

Διαβάστε Περισσότερα

Ζώδια Ιουλίου 2014

Τα άστρα μας

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Τζίμι Χέντριξ έλεγε «Once you’re dead, you’re ready for life». Όσοι αντιμετώπιζαν ένα είδος κατάθλιψης ή αδυναμίας να συναναστραφούν με άλλους, θα νιώσουν καλύτερα αυτό το διάστημα. Κάποιοι θα εξελιχθούν επαγγελματικά και θα δημιουργήσουν κάτι καλύτερο από αυτό που συνήθιζαν. Ήρθε η ώρα να ξεμπλοκαριστείς ψυχολογικά.

Διαβάστε Περισσότερα

Ζώδια Μαΐου 2014

Τα άστρα μας

ΤΑΥΡΟΣ
Θα αντιμετωπίσεις την κούραση και την φθορά αυτό το διάστημα. Νιώθεις κούραση και ίσως κορεσμό από σωματικές απολαύσεις και έντονη ανούσια ζωή. Ήρθε η ώρα να κάνεις ένα είδος νηστείας που δεν έκανες όταν έπρεπε. Το διάστημα αυτό σε ωθεί να συγκεντρωθείς στον εαυτό σου, ώστε να ανακτήσεις δυνάμεις και διάθεση για την συνέχεια της ζωής σου.

Διαβάστε Περισσότερα

Ζώδια Μαρτίου 2014

Τα άστρα μας

ΙΧΘΥΕΣ
Ένας μήνας σαν όλους τους άλλους. Έτσι θα νιώθεις καθ’ όλη τη διάρκεια του Μαρτίου. Η ρουτίνα θα σου δείξει το πιο επιθετικό της πρόσωπο, όμως να ξέρεις πως μπορεί να σε βοηθήσει να επιτύχεις πράγματα. Η πρακτική σου πολλές φορές σε επιστρέφει στο ίδιο σημείο και μάλλον θα πρέπει να την επαναπροσδιορίσεις. Τυχερό σου νούμερο το 9.

Διαβάστε Περισσότερα

Ζώδια Δεκεμβρίου 2014

Τα άστρα μας

ΤΟΞΟΤΗΣ
Προς τα τέλη του μήνα θα επικοινωνήσεις διεξοδικά με αγαπημένα σου πρόσωπα, και αρκετοί/ες θα έρθουν σε επαφή με άτομα από τα παιδικά τους χρόνια. Τα παιδικά χρόνια όμως έχουν λήξει και ίσως να απογοητευτείς για ακόμα μια φορά, βλέποντας τον εαυτό σου να αλλάζει, για πολλούς/ές, προς το χειρότερο.

Διαβάστε Περισσότερα

Ζώδια Οκτωβρίου 2014

Τα άστρα μας

ΖΥΓΟΣ
Το πρόβλημα είναι πως πηγαίνεις να επαναλάβεις κάτι το οποίο κατέχεις ιδιαιτέρως καλά. Να ξέρεις πως μπορούν να ανατραπούν όλα, αλλά και να δημιουργηθούν πράγματα για σένα. Η σχέση σου με τον βασιλιά του ζωϊκού βασιλείου θα σου προσφέρει ωραίες στιγμές, και κάποιες επικερδείς κινήσεις ως προς τα εργασιακά σου. Ο τζόγος σε πάει αυτόν τον μήνα.

Διαβάστε Περισσότερα

Ζώδια Αυγούστου 2014

Τα άστρα μας

ΛΕΩΝ
Τύχη. Αυτή είναι η λέξη για σένα αυτόν τον μήνα. Η ψυχολογία σου δεν είναι και στα καλύτερα της, αλλά θα παίρνεις δόσεις ευτυχίας από μικρά καθημερινά, ευνοϊκά πράγματα που θα βιώσεις. Η προσοχή σου θα στραφεί στις λεπτομέρειες γύρω σου και όλα θα σου φανούν απλά στο τέλος. Για τον τρόπο που θέλεις να ζήσεις και να υπάρχεις δηλαδή.

Διαβάστε Περισσότερα

Ζώδια Ιουνίου 2014

Τα άστρα μας

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το γεγονός ότι έχεις τάση να ξεγυμνώνεσαι μπροστά στους φίλους σου σού δίνει από τη μια ένα αίσθημα ότι κάπου μπορείς να εκφράζεις το μέσα σου και να ανήκεις, μα από την άλλη, σου δημιουργεί ένα αίσθημα απόλυτης έκθεσης, που σε ωθεί σε αρνητικές σκέψεις. Ο μήνας ενδείκνυται στο να αλλάξεις τις συμπεριφορές που σε πηγαίνουν πίσω.

Διαβάστε Περισσότερα

Ζώδια Απριλίου 2014

Τα άστρα μας

ΚΡΙΟΣ
Υπάρχεις όπως και οι άλλοι και δεν μπορείς να το αλλάξεις τώρα αυτό. Η ζωή έχει τα πάνω της και τα κάτω της. Νομοτελειακά. Στα μέσα του μήνα θα γυρίσουν εναντίον σου κάποιες ενέργειες ή δουλειές που κάνεις εδώ και καιρό. Ο σύντροφος σου (αν υπάρχει) θα σου σταθεί για να μπορείς να αντιμετωπίσεις τα γεγονότα. Τυχερά σου νούμερα το 5, 6, και 9.

Διαβάστε Περισσότερα

Ζώδια Φεβρουαρίου 2014

Τα άστρα μας

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Εκπέμπεις μαγνητισμό αυτόν το μήνα στις σχέσεις σου και την εργασία. Οι φόβοι σου για τυχόν απόλυση ή χωρισμούς δεν θα γίνουν πραγματικότητα. Ένα προσωπικό σου θέμα θα προκύψει στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα που θα σε απασχολήσει για αρκετό καιρό. Τυχερές σου μέρες η 2η, 7η και η 22η του μήνα.

Διαβάστε Περισσότερα

Περισσότερα Άρθρα…

  • 1
  • 2