7ος Διεθνής Διαγωνισμός Πιάνου «Γιώργος Θυμής» – Αποτελέσματα διαγωνισμού

Μουσικά Νέα

Με νικητή τον πιανίστα Danylo Saienko από την Ουκρανία ολοκληρώθηκε ο 7ος Διεθνής Διαγωνισμός Πιάνου «Γιώργος Θυμής» την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015 στην Αίθουσα Αιμίλιος Ριάδης του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης. Την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης διηύθυνε ο Πολωνός μαέστρος Ντάριους Μικούλσκι.

Διαβάστε Περισσότερα

Παρουσίαση της νέας δουλειάς του συνθέτη Γιώργου Καζαντζή «Μικρή Σουίτα»

Μουσικά Νέα

Όταν η Μουσική της Ποίησης ανακαλύπτεται, τότε τα πράγματα είναι πολύ εύκολα για τον συνθέτη. Ο Γιώργος Καζαντζής εξερεύνησε τα ποιήματα της Κικής Δημουλά και ανακάλυψε επτά ολοκληρωμένες συνθέσεις που αποτυπώνουν τις μουσικές δέκα έξι ποιημάτων της.

Διαβάστε Περισσότερα

7ος Διεθνής Διαγωνισμός Πιάνου «Γιώργος Θυμής» – Ημιτελικός γύρος

Μουσικά Νέα

Συνεχίζεται ο 7ος Διεθνής Διαγωνισμός Πιάνου «Γιώργος Θυμής» που συνδιοργανώνουν ο Σύλλογος Φίλων της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης και η Κ.Ο.Θ., με τους 12 προκριθέντες στον Ημιτελικό γύρο του διαγωνισμού.

Διαβάστε Περισσότερα

Αναβολή των εκδηλώσεων της Τετάρτης 17/12 στην Κεντρική σκηνή της «Ονειρούπολης» λόγω κακοκαιρίας

Μουσικά Νέα

Λόγω κακοκαιρίας αναβάλλονται το αποψινό πάρτι γενεθλίων της «Ονειρούπολης» και οι άλλες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιούνταν στην Κεντρική σκηνή. Οι νέες ημερομηνίες διεξαγωγής των εκδηλώσεων θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Διαβάστε Περισσότερα

Καθ’ οδόν για Θεσσαλονίκη η Vienna Classic Orchestra

Μουσικά Νέα

Η Vienna Classic Orchestra  μετά τις επιτυχημένες συναυλίες σε Βέροια και Αθήνα είναι ήδη καθ΄οδόν και θα καταλύσει την Τετάρτη 10.12.14 στο ξενοδοχείο Capsis, προκειμένου να «μαγέψει» με τις μελωδίες της το κοινό της Θεσσαλονίκης, την Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου στις 9μμ, στο Μέγαρο Μουσικής.

Διαβάστε Περισσότερα

Κι άλλη παράσταση για το «Alexander the Great. Rock Opera»

Μουσικά Νέα

«Χάρη στο μεγάλο ενδιαφέρον που δείχνετε για τον Αλέξανδρο, πήραμε την απόφαση να πραγματοποιήσουμε ακόμα μία παράσταση την Κυριακή 2 Νοεμβρίου. Αυτή προστίθεται στις δύο ακόμα που έχουμε ανακοινώσει για την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου και το Σάββατο 1 Νοεμβρίου. Σας ευχαριστούμε που αγκαλιάζετε τον Αλέξανδρο!».

Διαβάστε Περισσότερα

Περισσότερα Άρθρα…

  • 1
  • 2
  • 4
  • 5