Και 2η παράταση για την κωμωδία «Φτυστός ο Μακαρίτης!» στο Θέατρο Αυλαία

Θεατρικά Νέα

Και νέα παράταση μετά την επιτυχία που γνώρισε η ξεκαρδιστική κωμωδία «Φτυστός ο Μακαρίτης!» της Πένυς Φυλακτάκη που έκανε ποδαρικό στο Θέατρο Αυλαία την 1η Γενάρη αρχικά για 12 μόνο παραστάσεις αλλά συνεχίζει να χαρίζει γέλιο.

Διαβάστε Περισσότερα

«Ανοιχτή Σκηνή – Θεατρικές φωνές της πόλης» – εαρινός κύκλος 2015

Θεατρικά Νέα

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης προχωρά για τέταρτη συνεχή χρονιά στη διοργάνωση του φεστιβάλ «Ανοιχτή Σκηνή – Θεατρικές φωνές της πόλης»  με στόχο την τόνωση της τοπικής θεατρικής παραγωγής και  την προβολή της δουλειάς των ομάδων της πόλης.

Διαβάστε Περισσότερα

Μετάθεση της πρεμιέρας της «Αυτοκρατορίας» (I Have your Data)

Θεατρικά Νέα

Το ιδανικό «πέρασμα από το φως στο πρώτο σκοτάδι» επιβάλλει τη μικρή μετάθεση της προγραμματισμένης και πολυαναμενόμενης πρεμιέρας της Αυτοκρατορίας (I have your data)  για την Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015 στις 16.00.

Διαβάστε Περισσότερα

Νέες παραστάσεις για «Τα ραδίκια ανάποδα» στο Θέατρο Αριστοτέλειον

Θεατρικά Νέα

Η Θεσσαλονίκη θα ξαναδεί «Τα ραδίκια ανάποδα» στο Θέατρο Αριστοτέλειον! Η πιο μαύρη, άραχλη, σπαραξικάρδια, ξεκαρδιστική και selfie παράσταση για τσέμπαλο, φαγκότο, φέρετρο και οστεοφυλάκιο, σε νέες παραστάσεις στο Θέατρο Αριστοτέλειον.

Διαβάστε Περισσότερα

Παράταση παραστάσεων για τη «Μπέττυ», ένας άνδρας που γίνεται γυναίκα, στο Θέατρο Τ

Παράταση παραστάσεων μέχρι την Κυριακή 21 Νοεμβρίου για τη «Μπέττυ», ένας άνδρας που γίνεται γυναίκα, της Ελισάβετ Βακαλίδου που παρουσιάζεται στο Θέατρο Τ, Φλέμινγκ 16.

Διαβάστε Περισσότερα

Αλλαγή ώρας έναρξης της «Αυτοκρατορίας» (I Have your Data)

Θεατρικά Νέα

Η ώρα έναρξης της συμπαραγωγής του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος με το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, «Αυτοκρατορία» (I Have your Data) του Γιώργου Βέλτσου σε σκηνοθεσία του Μιχαήλ Μαρμαρινού, για τις παραστάσεις του Φεβρουαρίου μετατίθεται από τις 16:00 στις 16:15.

Διαβάστε Περισσότερα

ΚΘΒΕ: 54 χρόνια προσφοράς στην καλλιτεχνική ζωή της χώρας

Πενήντα τέσσερα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ίδρυση του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, στις 13 Ιανουαρίου 1961. Με πάνω από μισό αιώνα προσφοράς στο θέατρο και στον πολιτισμό, το ΚΘΒΕ συνεχίζει να προσφέρει όσο ποτέ στην εκπαίδευση και στην κοινωνία.

Διαβάστε Περισσότερα

Ματαίωση παραστάσεων του Κ.Θ.Β.Ε. και δηλώσεις κ. Βούρου – κας. Λυσαρίδου

Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος λόγω στάσεων εργασίας που έχει εξαγγείλει το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών στο ΚΘΒΕ, για τo Σάββατο 13/12/2014 και την Κυριακή 14/12/2014, ανακοινώνει ότι δε θα πραγματοποιηθούν οι παραστάσεις τις ημέρες αυτές.

Διαβάστε Περισσότερα

Περισσότερα Άρθρα…