Γιορτάστε παραδοσιακά στο Γεντί

Γαστρονομία

Άρωμα Χριστουγέννων από την παλιά Θεσσαλονίκη. Εικόνες από τα χιονισμένα κάστρα, την άνω πόλη, το Επταπύργιο, το Γεντί Κουλέ. Γεύσεις από εδέσματα και γλυκά παραδοσιακά που η προέλευσή τους χάνεται στο χώρο και το χρόνο.  Άνθρωποι ζεστοί και εγκάρδιοι που αγαπάνε τη ζωή.

Διαβάστε Περισσότερα

Ολοκληρώνεται το 4ο Thessaloniki Food Festival

Γαστρονομία

Με δυο εκδηλώσεις εναρμονισμένες με το πνεύμα των Χριστουγέννων και με βασικό άξονα την προσφορά στο συνάνθρωπο, ολοκληρώνεται το Σαββατοκύριακο 20-21 Δεκεμβρίου το πρόγραμμα του 4ου THESSALONIKI FOOD FESTIVAL, που διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε Περισσότερα

Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Fausto wine bar

Γαστρονομία

Μαγική ατμόσφαιρα, γεμάτη ξένες, ιταλικές και ελληνικές μελωδίες, ένα Πρωτοχρονιάτικο μενού με ξεχωριστά πιάτα, κρασιά από το Κτήμα Σέμελη, σαμπάνια και φυσικά βασιλόπιτα και το ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στο Fausto Wine Bar, θα σας μείνει αξέχαστο!

Διαβάστε Περισσότερα

The Taste Project : Cocktails meet Indian Ocean στο Cocktail bar

Γαστρονομία

Την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου πραγματοποιηθηκε το δεύτερο The Taste Project με γευστικό θέμα από την Μέση Ανατολή. Ήδη το πρώτο Taste Project έλαβε χώρα την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου με αφετηρία και πρώτη στάση την Ελλάδα. Και για όσους δεν κατάλαβαν το “The Taste Project” είναι μια γευστική πρόκληση για το ουρανίσκο!

Διαβάστε Περισσότερα

Κρητική ρακή και πικάντικα λουκάνικα Χαλάστρας στο παντοπωλείο Ελλιάς

Γαστρονομία

Με δροσερή κρητική ρακή και πικάντικα λουκάνικα Χαλάστρας να αργοψήνονται, αλλά και με άλλους εύγεστους πειρασμούς μας περιμένει το Παντοπωλείο -εκλεκτοπωλείο – μεζεδοπωλείο Ελλιάς, το μεσημέρι του Σαββάτου 20 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε Περισσότερα

Παραμονή Χριστουγέννων στο Fausto wine bar

Γαστρονομία

Στη ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα του Fausto Wine Bar την παραμονή των Χριστουγέννων, με μουσική, κέφι και χορό, μπορείτε να απολαύσετε ένα  μενού, με ιδιαίτερες γεύσεις που θα συνοδεύσετε με εκλεκτά κρασιά από το Κτήμα Σέμελη.

Διαβάστε Περισσότερα

Περισσότερα Άρθρα…

  • 1
  • 2
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9