Το Wine Style παρουσιάζει την Champagne Lanson στο Daios Food Bar Restaurant

Το Wine Style σας προσκαλεί στο Daios Food Bar Restaurant την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, σε μια βραδιά αφιερωμένη στην λάμψη και στον μοναδικό τρόπο που μπορεί να συνδυαστεί ένα μενού με τις Champagnes Lanson.
Επίσημα εγκαίνια του εστιατορίου Soul Kitchen Square

Τα επίσημα εγκαίνια του εστιατορίου Soul Kitchen Square θα γίνουν την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου γύρω στις 20:00.
Γευσιγνωσία ιταλικού κρασιού στο O olive

Μια μοναδική γευσιγνωσία ιταλικού κρασιού την Τρίτη στις 20/01/2015 από τις 16:00 το απόγευμα κ μετά μέχρι αργά το βράδυ στο O olive, Νικ Φωκά 12 στην Θεσσαλονίκη.
Γιορτάστε παραδοσιακά στο Γεντί

Άρωμα Χριστουγέννων από την παλιά Θεσσαλονίκη. Εικόνες από τα χιονισμένα κάστρα, την άνω πόλη, το Επταπύργιο, το Γεντί Κουλέ. Γεύσεις από εδέσματα και γλυκά παραδοσιακά που η προέλευσή τους χάνεται στο χώρο και το χρόνο. Άνθρωποι ζεστοί και εγκάρδιοι που αγαπάνε τη ζωή.
Τα Ολύμπια

Συνέντευξη με την Ελισάβετ Νέδα – Κοραντζή, μαγείρισσα, ιδιοκτήτρια του εστιατορίου Ολύμπια.
Ολοκληρώνεται το 4ο Thessaloniki Food Festival

Με δυο εκδηλώσεις εναρμονισμένες με το πνεύμα των Χριστουγέννων και με βασικό άξονα την προσφορά στο συνάνθρωπο, ολοκληρώνεται το Σαββατοκύριακο 20-21 Δεκεμβρίου το πρόγραμμα του 4ου THESSALONIKI FOOD FESTIVAL, που διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης.
Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Fausto wine bar

Μαγική ατμόσφαιρα, γεμάτη ξένες, ιταλικές και ελληνικές μελωδίες, ένα Πρωτοχρονιάτικο μενού με ξεχωριστά πιάτα, κρασιά από το Κτήμα Σέμελη, σαμπάνια και φυσικά βασιλόπιτα και το ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στο Fausto Wine Bar, θα σας μείνει αξέχαστο!
Ταξίδι στην Ιταλική Κουζίνα

Η Societa Dante Alighieri – Comitato di Salonicco – έχει την χαρά να σας προσκαλέσει στην εκδήλωση «Ταξίδι στην Ιταλική Κουζίνα».
The Taste Project : Cocktails meet Indian Ocean στο Cocktail bar

Την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου πραγματοποιηθηκε το δεύτερο The Taste Project με γευστικό θέμα από την Μέση Ανατολή. Ήδη το πρώτο Taste Project έλαβε χώρα την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου με αφετηρία και πρώτη στάση την Ελλάδα. Και για όσους δεν κατάλαβαν το “The Taste Project” είναι μια γευστική πρόκληση για το ουρανίσκο!
Ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς στο Ρόδι & Μέλι

Ο σεφ Δημήτρης Νάσης θα σας καλοδεχτεί στον αυθεντικό χώρο του με μια σειρά από νέα εορταστικά πιάτα, αλλά και με επιλογές από τον πλούσιο κατάλογο.
Μέγα Ψηστήρι στο cafe Έντεχνον

Πανικός … μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί! Από τις δύο το μεσημέρι ξεκινάει το cafe Έντεχνον να βάζει φωτιά στα κάρβουνα … αλλά και στη διάθεση!
Κρητική ρακή και πικάντικα λουκάνικα Χαλάστρας στο παντοπωλείο Ελλιάς

Με δροσερή κρητική ρακή και πικάντικα λουκάνικα Χαλάστρας να αργοψήνονται, αλλά και με άλλους εύγεστους πειρασμούς μας περιμένει το Παντοπωλείο -εκλεκτοπωλείο – μεζεδοπωλείο Ελλιάς, το μεσημέρι του Σαββάτου 20 Δεκεμβρίου.
Παραμονή Χριστουγέννων στο Fausto wine bar

Στη ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα του Fausto Wine Bar την παραμονή των Χριστουγέννων, με μουσική, κέφι και χορό, μπορείτε να απολαύσετε ένα μενού, με ιδιαίτερες γεύσεις που θα συνοδεύσετε με εκλεκτά κρασιά από το Κτήμα Σέμελη.
Περισσότερα Άρθρα…
- 4ο Thessaloniki Food Festival : «Μια Γλυκιά Εμπειρία» στο Δημαρχείο
- The Taste Project : Cocktails meet Middle East στο Cocktail bar
- Καλωσορίζουμε τα Χριστούγεννα στο MILK
- Ημέρα γευσιγνωσίας αυθεντικού βιολογικού espressο στο Milk
- 4ο Thessaloniki Food Festival : Στις γειτονιές των γεύσεων και των αισθήσεων
- Αθιβολή – Η κρητική κουζίνα και οι αγκινάρες
- Erasmus International Dinner στο Δημαρχείο
- The Taste Project by Cocktail Bar
- Το πρόγραμμα του Mount Athos Area Kouzina 2015 παρουσιάζεται στις αγορές του κόσμου
- Οινογνωσία & γευσιγνωσία στο Pocoloco στα πλαίσια του «Χάρτη των Γεύσεων»
- 1
- 2
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9