Αφήγηση του βιβλίου «Η χελιδόνα η Φενέλη και ο Αλήτης ο σπουργίτης»

Βιβλιοπαρουσιάσεις - Νέα

Την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου και ώρα 11:30 είσαστε όλοι προσκεκλημένοι στην Αφήγηση του βιβλίου «Η χελιδόνα η Φενέλη και ο Αλήτης ο σπουργίτης» της Ελένης Γκιργκινούδη, Εκδόσεις Επόμενος Σταθμός, σε εικονογράφηση Απόστολου Βέττα, από τους ηθοποιούς της ομάδας Τέχνης και Δημιουργίας “Εν δυνάμει”.

Διαβάστε Περισσότερα

Παρουσίαση βιβλίου της Ρίκας Μπενβενίστε: «Αυτοί που επέζησαν. Αντίσταση, Εκτόπιση, Επιστροφή.Θεσσαλονικείς Εβραίοι στη δεκαετία του 1940»

Βιβλιοπαρουσιάσεις - Νέα

Η Ισραηλιτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης και η Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης παρουσιάζουν το βιβλίο της Ρίκας Μπενβενίστε «Αυτοί που επέζησαν. Αντίσταση, Εκτόπιση, Επιστροφή. Θεσσαλονικείς Εβραίοι στη δεκαετία του 1940» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΠΟΛΙΣ.

Διαβάστε Περισσότερα

Παρουσίαση βιβλίου «Η γεύση της μνήμης – Αναμνήσεις και εξομολογήσεις ενός κριτικού εστιατορίων» του Επίκουρου

Βιβλιοπαρουσιάσεις - Νέα

Το βιβλίο του Αλβέρτου Αρούχ (Επίκουρος) με τίτλο «Η γεύση της μνήμης – Αναμνήσεις και εξομολογήσεις ενός κριτικού εστιατορίων» θα παρουσιαστεί την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014, στις 19.30, στο εστιατόριο Αγιολί.

Διαβάστε Περισσότερα

«Η Ανάδυση της Σύγχρονης Θεσσαλονίκης» παρουσίαση βιβλίου στο ΜΜΣΤ

Βιβλιοπαρουσιάσεις - Νέα

Στο βιβλίο της «Η Ανάδυση της Σύγχρονης Θεσσαλονίκης» (εκδόσεις University Studio Press), η Αλέκα Καραδήμου-Γερόλυμπου αφήνει το χώρο της πόλης και η μορφή του αστικού τοπίου –δημόσιοι χώροι, χαράξεις, μνημεία, αρχιτεκτονικές– να διηγούνται ιστορίες για τις μεγάλες και βαθιές μεταμορφώσεις που γνώρισε η Θεσσαλονίκη στο διάστημα των τελευταίων 150 χρόνων.

Διαβάστε Περισσότερα

Παρουσίαση βιβλίου του Στέλιου Παρλιάρου

Βιβλιοπαρουσιάσεις - Νέα

Ο κορυφαίος Έλληνας ζαχαροπλάστης, μετά από πέντε χρόνια κυκλοφορεί το νέο του βιβλίο. Αφορμή γι’ αυτό υπήρξε ένα ταξίδι που έκανε πρόσφατα στη Μαδαγασκάρη, έναν τόπο μαγικό και εύφορο, στον οποίο καλλιεργούνται εκατοντάδες μπαχαρικά, εξωτικά φρούτα και αρωματικά φυτά. Ανάμεσα σε αυτά η βανίλια και το κακαόδεντρο.

Διαβάστε Περισσότερα

Παρουσίαση του βιβλίου της Σοφίας Δημοπούλου «Σε σωστή ώρα νυχτώνει»

Βιβλιοπαρουσιάσεις - Νέα

Tο ΟΞΥΓΟΝΟ (Ολύμπου 81, Θεσσαλονίκη) και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Σοφίας Δημοπούλου ΣΕ ΣΩΣΤΗ ΩΡΑ ΝΥΧΤΩΝΕΙ, την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014, στις 7 μ.μ..

Διαβάστε Περισσότερα

Περισσότερα Άρθρα…

  • 1
  • 2
  • 4