Η Ώρα του Παραμυθιού για τα Παιδιά στις Δημοτικές Βιβλιοθήκες

αιδικές αραστάσεις

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας. Στηρίζεται κυρίως στην προφορική αφήγηση ή την ανάγνωση και έχει στόχο την ψυχαγωγία των μικρών μας φίλων, την καλλιέργεια της φαντασίας τους και την ενίσχυση της κριτικής τους σκέψης. Η παρουσίαση του προγράμματος συνήθως πλαισιώνεται με ζωγραφική, χειροτεχνίες και θεατρικό παιχνίδι.

Διαβάστε Περισσότερα

«Ο Καραγκιόζης κουδουνοφόρος» στο Λαογραφικό – Εθνολογικό Μουσείο

αιδικές αραστάσεις

Η Πρόεδρος Dr. Μαριάννα Βιλδιρίδη – Χατζητόλιου και τα μέλη του Δ.Σ. του Λαογραφικού και Εθνολογικού Μουσείου Μακεδονίας – Θράκης έχουν την ευχαρίστηση να σας προσκαλέσουν το Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015 στη διπλή εκδήλωση:

Διαβάστε Περισσότερα

«Σχολείο για Κλόουν» στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Φέτος το χειμώνα το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και η εταιρία «Γίνονται έργα» παρουσιάζουν από κοινού στα παιδιά και σε όσους θέλουν να νοιώσουν παιδιά το εξαιρετικό έργο του Friedrich Karl Waechter «Σχολείο για Κλόουν» σε μετάφραση Ξένιας Καλογεροπούλου και σκηνοθεσία Τάσου Ράτζου.

Διαβάστε Περισσότερα

«Η Ωραία Κοιμωμένη²» στο Studio Vis Motrix

Μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις του Νοέμβρη, η διεθνής ομάδα Ηippo συνεχίζει την παιδική παράσταση Η Ωραία Κοιμωμένη², στο studio VIS MOTRIX,  για όλες τις Κυριακές από τις 11 Ιανουαρίου μέχρι και τις 22 Φεβρουαρίου στις 11.30 π.μ. 

Διαβάστε Περισσότερα

«Η Σφήκα η Ρίκα στο Μαγεμένο Δάσος» στο Ράδιο Σίτυ

αιδικές αραστάσεις

Πρόκειται για ένα έργο που έχει τις ρίζες του στο παραδοσιακό παραμύθι «ο τζίτζικας και ο μέρμηγκας», από τους μύθους του Αισώπου. Η προσέγγιση αυτή τη φορά, θέλησε να δικαιολογήσει τη συμπεριφορά του τεμπέλη τζίτζικα δίνοντας μια φανταστική εκδοχή της συμπεριφοράς του!

Διαβάστε Περισσότερα

«Το κορίτσι που ήθελε να αγγίξει το μισοφέγγαρο» στο Θέατρο «Τ»

«Το Κορίτσι που ήθελε να αγγίξει το μισοφέγγαρο» σε διπλή εκδοχή, για παιδιά και ενήλικες. Οι ParaMana Puppet Theatre επιστρέφουν στο Θέατρο Τ, με το «Κορίτσι που ήθελε να αγγίξει το μισοφέγγαρο», την παράσταση που ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους στις τρεις παραστάσεις που έδωσε το Δεκέμβριο.

Διαβάστε Περισσότερα

Παράσταση κουκλοθεάτρου με γιγαντόκουκλες «Ο κύκλος με την κούκλα»

αιδικές αραστάσεις

Ο κουκλοθίασος REDICOLO παρουσιάζει την παράσταση «Ο κύκλος με την κούκλα». Πρόκειται για μία παράσταση κουκλοθεάτρου με γιγαντόκουκλες που έχει παρουσιαστεί σε φεστιβάλ, θέατρα και πλατείες ανά την Ελλάδα, ενώ ταξιδεύει και σε σχολεία.

Διαβάστε Περισσότερα

«Ο κύκλος με την κούκλα» στο Τελλόγλειο

αιδικές αραστάσεις

Ο κουκλοθίασος REDICOLO παρουσιάζει την παράσταση κουκλοθεάτρου με γιγαντόκουκλες «Ο κύκλος με την κούκλα» στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών. Πρόκειται για μία παράσταση με γιγαντόκουκλες που έχει παρουσιαστεί σε φεστιβάλ, θέατρα και πλατείες ανά την Ελλάδα, ενώ ταξιδεύει και σε σχολεία.

Διαβάστε Περισσότερα

Περισσότερα Άρθρα…

  • 1
  • 2
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8